01 / 05 / 2024

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı açıldı mı

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı açıldı mı

Yenimahalle Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan 33’üncü sağlık ocağı olan Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Mersin Büyükşehir'in 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak barınmaları için tahsis edildi.

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan 33’üncü sağlık ocağı olan Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı.

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı yeni okullar açacak!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) yeni okullar açacak.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle’ye yaptığı sağlık yatırımlarıyla ilçeye yeni bir çehre kazandıran Yenimahalle Belediyesi, kente 4 sağlık ocağı daha kazandırmaya hazırlanıyor.

Yenimahalle Pamuklar'a pazar yeri ve sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Moment Yapı Moment Beştepe satılık!

Moment Yapı Moment Beştepe satılık ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje Ankara Yenimahalle'de yükselecek.

Echomar Sağlık Grubu Göztepe’ye hastane kuracak!

Echomar Sağlık Grubu, 50 milyon dolarlık hastane yatırımı yapacak. Gelecek yıl gerçekleştirilecek yatırımla İstanbul Göztepe'de kurulacak hastane, 200'ü aşkın yatak kapasitesine sahip olacak ve içinde tüm branşları barındıracak.

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı açıldı mı Haberi

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı açıldı mı

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından Barıştepe Mahallesi’ne yapılan sağlık ocağının açılışı yapıldı. Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ankara Yenimahallelilerin yoğun katılım gösterdiği açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ve muhtarlar katılım gösterdi. Yapılan açılışta konuşan Başkan Yaşar, “Bugün burada 33’üncüsünü tamamladığımız sağlık ocağımızın açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. Bu tesis bölge halkına hayırlı olsun. Her vatandaşımızın sağlık hizmetini hijyenik koşullarda alması için bu tesisleri yaptık” dedi.

“Yenimahalle’nin her köşesini ezbere biliyorum”

Yenimahalle’nin her sokağını ezbere bildiğini belirten Yaşar, “Ben 1963 yılında Yenimahalle’ye abim ile birlikte geldim. 1965 yılında İvedik Caddesi’nde ticarete başladım. O günden bu yana Yenimahalle’de hayatımı sürdürüyorum. Yenimahalle benimle büyüdü. Yenimahalle’nin her noktasında, her köşesinde ne var ezbere biliyorum” dedi. Yaşar, “Ben bu...