30 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi binası yenileme

Yenimahalle Belediyesi binası yenileme

Yenimahalle Belediyesi şimdi de belediye binasına el attı. Belediye binasının tüm katlarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, dış cephe tadilatına girdi.

Yenimahalle Belediyesi sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Ergazi ve Macun'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor.

Yenimahalle Belediyesi Ankara'da konut imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan 33’üncü sağlık ocağı olan Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı.

Yenimahalle Belediyesi binası yenileme Haberi

Yenimahalle Belediyesi binası yenileme

Yenimahalle Belediyesi şimdi de belediye binasına el attı. Belediye binasının tüm katlarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, dış cephe tadilatına girdi.Yenimahalle Belediyesi dış cephesi hem modern bir yüze kavuşacak hem de hem de ısı yalıtımı yapılarak tasarruf yapılacak. 

Dönemin Yenimahalle Belediye Başkanları Mustafa Vuran tarafından 1984 yılında yapımına başlanan ve 1989'da Abdurrahman Oğultürk döneminde tamamlanarak hizmete açılan Yenimahalle Belediyesi Başkanlık Binası'nda yenilenme çalışmaları başladı. 

İlk olarak belediye binasının VIP girişini yenileyen, belediyeye bir misafir yemek salonu kazandıran Başkan Yaşar, şimdi de dış cephe yenilemesiiçin harekete geçti. 

Böylece belediye başkanlık binası hem estetik bir görüntüye sahip olacak hem de yapılacak yalıtım çalışmalarıyla enerji tasarrufu sağlanacak. 

Uzun ömürlü, ekonomik, estetik ve hafif olması sebebiyle alüminyum kompozit cephe ile kaplanacak binanın cam kısımlarda ise ısı yalıtımlı tentasol yeşil...