07 / 05 / 2024

yenimahalle emekli toki kurası 2016

yenimahalle emekli toki kurası 2016

TOKİ Sivas Yenimahalle projesinde toplamda 184 adet daire bulunuyor. TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası için geri sayım başladı.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi sona erdi!

184 adet konuttan meydana gelen TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi sona erdi.

Isparta'da 20 bin emekli TOKİ için bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği İsparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, emeklilere konut kazandırma noktasından çıktıkları TOKİ konut projesinde kayıtların devam ettiğini ve şuana kadar 20 bine yakın kayıt aldıklarını söyledi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı. Projede yer alan konutların sözleşme imzalama dönemi 18 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ tarafından Sivas Merkez Yenimahalle’ de inşası devam eden 224 konutluk projede hak sahiplerinin yaşamlarını sürdürecekleri yeni yuvaları kura ile belirlendi.

Sivas Yenimahalle TOKİ Emekli kura sonuçları listesi!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli projesi 184 adet konuttan meydana geliyor. Sivas Yenimahalle TOKİ Emekli kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli 2+1 kura sonucu!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli projesi 2+1 daireler bulunuyor. TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli 2+1 kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

yenimahalle emekli toki kurası 2016 Haberi

yenimahalle emekli toki kurası 2016

184 dairelik TOKİ Sivas Yenimahalle projesindeki daireler emeklilere özel olarak tasarlandı. TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası 10 Ekim 2016 tarihinde saat:10:00’da çekilecek. 


TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası Sivas Belediye Başkanlığı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Salonu’da gerçekleştirilecek.


Konutları belirlenen vatandaşların, 01 Kasım – 18 Kasım 2016 tarihleri arasında T.Halk Bankası Sivas Şubesine giderek, yüzde 10 peşinat 180 ay vade veya yüzde 20 peşinat 240 ay vade şeçeneklerinden birini seçecek ve peşinatlarını yatırarak sözleşmelerini...