04 / 05 / 2024

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi

Ankara Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin yer aldığı parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Atatürk Orman Çiftliği'nin plan değişikliklerinde son durum ne?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından mahkemeye taşınan Yenimahalle’deki Atatürk Orman Çiftliği Macun Mahallesi'ne ilişkin plan değişikliğinin iptaline karar verildi.

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin yer aldığı parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Atatürk Orman Çiftliği'nin otopark alanı kiralanıyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 25 bin 303 metrekare boş alanın araç park alanı, açık oto pazarı veya otopark olarak kiralanması işi yapılacak.

Emlak Konut Yenimahalle İstasyon arsası için sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon arası için sözleşme imzalandı.

Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu ne zaman açılacak?

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, bir buçuk yıldır kapalı olan Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu'nun ne zaman açılacağını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulacak otopark mecliste konu oldu!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde otopark veya oto pazarı kurulması için yapılacak kiralamaya ilişkin Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Atatürk Orman Çiftliği’ne otopark geliyor!

1937'de Hazine'ye devredilen Atatürk Orman Çiftliği'nde 25 dönümlük boş alan otopark olarak değerlendirilecek. Arazinin otopark olarak kiralanması işi ise ihale edilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Atatürk Orman Çiftliği'nde arazi kaybı iddiası!

Sayıştay'ın 2015 yılı denetim raporuna göre Atatürk Orman Çiftliği arazisinin bazı kuruluşlara metrekaresi 8, 25 ve 30 kuruşa kiraya verildiği ortaya çıktı.

Afyon 38° 30° Çiftliği ile endüstri yapılarına yeni yorum!

Afyon’da tasarlanan 38° 30° Çiftliği'ne yeni bir yorum getiren Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliği ile peynir üretim süreci tıpkı bir müze gibi sergileniyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nde kiralamaya 10 yıl sınırı!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü’ne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nin kiralama işlemlerine düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğüne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek. Bu süre sonunda Müdürlükçe yeniden ihaleye çıkılarak söz konusu kiralama işlemi yapılabilecek.

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi Haberi

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi


Ankara Yenimahalle İlçesi, Gazi (Emniyet) Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, hali hazırda Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin yer aldığı 7356 ada 2 nolu parselin Lise Alanına dönüştürülmesi amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi bakanlık tarafından onaylandı.


Dün askıya çıkarılan Yenimahalle Gazi Mahallesi 7356 ada 2 no lu parselin imar planı değişikliği 17 Temmuz 2017 tarihinde askıdan...