29 / 04 / 2024

Yenimahalle İvedik Köy Konağı son durum

Yenimahalle İvedik Köy Konağı son durum

Yenimahalle Belediyesi’nin, mahalle kültürünün kaybolmaması, dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edebilmesi amacıyla başlattığı mahalle evleri projesi kapsamında yapılan İvedik Köy Konağı tamamlandı.

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı hizmete açıldı!

Yenimahalle İvedik Köy Konağı vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

Yenimahalle Hükümet Konağı'nda son viraj!

Yıllarca atıl durumda kalarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen ve 2015 yılında Yenimahalle Belediyesi'nin çabaları sonucu yıkılan eski 50'nci Yıl Yetiştirme Yurdu arsasında yapılması planlanan Yenimahalle Hükümet Konağı için geri sayım başladı.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı tamamlandı!

Yenimahalle Belediyesi’nin, mahalle kültürünün kaybolmaması, dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edebilmesi amacıyla başlattığı mahalle evleri projesi kapsamında yapılan İvedik Köy Konağı tamamlandı.

Milli Emlak, Ankara Yenimahalle İvedik Köyü'nde 4.5 milyon TL'den arsa satacak!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Yenimahalle İlçesi İvedik Köyü'nde yer alanı 5 bin 46 metrekarelik Kentsel Çalışma Alanı nitelikli arsayı 4 milyon 542 bin TL'den ihale yoluyla satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 486 taşınmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan Yenimahalle Yuva Köyü, çiğdemlik mevkii ve Ergazi Mahallesi"ndeki toplam 486 adet tam, 1 adet hisseli bağımsız bölümü satışa çıkardı

Çeşme Köy İçi Taş Evler'de 600 bin TL'ye!

Köy İçi Taş Evler'de fiyatlar 600 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor

Kadıköy-Kartal metrosu 2011´de hizmette!

Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metrosu´nda raylara ilk kaynağı atan Başkan Kadir Topbaş, metronun 2011´in sonunda hizmete gireceğini açıkladı

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

Yenimahalle İvedik Köy Konağı son durum Haberi

Yenimahalle İvedik Köy Konağı son durum


“Her Köye Bir Köy Konağı” hedefiyle yola çıkan Yenimahalle Belediyesi, Fevziye, Yukarı Yurtçu ve Yuva köylerinde yaptığı köy konaklarına ilave olarak şimdi de İvedik Köyü’nde projeyi tamamladı. Önümüzdeki günlerde çevre düzenlemesi de tamamlanacak olan tesiste vatandaşlar, nişan, düğün, kına, toplantı gibi etkinliklerini gerçekleştirirken, taziyeleri de kabul edebilecek.


Yaklaşık bin 600 metrekarelik parsel üzerine yapımı tamamlanan İvedik Köy Konağı bodrum+zemin+1 olmak üzere 3 kattan oluşurken mimari olarak Geleneksel Ankara Evi’nin modern mimari çizgileriyle süslendi.


Keyifli sohbetlerin adresi olacak


Her fırsatta Yenimahallelilerin evlerine, boyalı ekranlara hapsolmalarını istemiyorum diye konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Mahalle evlerimiz; komşuluk ilişkilerinin artması, mahallede birlik ve beraberliğin sağlanmasına vesile olacak. Artık mahalle sakinlerimiz akşamları soluğu bu evlerde alacak, çaylarını yudumlayıp koyu sohbetlerin tadına varacaklar” dedi.



Yenimahalle...