28 / 04 / 2024

Yenimahalle kentsel dönüşüm son durum

Yenimahalle kentsel dönüşüm son durum

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Yenimahalle kentsel dönüşümde sıra SSK Blokları'nda!

Mehmet Akif Mahallesi'nde örnek bir dönüşüm projesine imza atan Yenimalle Belediyesi, yeni rotasını AOÇ Kavşağı ile Lalegül arasında bulunan 25 Mart Mahallesi SSK Blokları olarak belirledi.

Fikirtepe'den sonra bir inatçı da Yenimahalle'den!

Ankara Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, sahibinin talepleri nedeniyle yıkılamıyor. Şantiyenin ortasında yalnız kalan ev ise İstanbul Fikirtepe'deki alan ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

''Ankara’da sürpriz projelerimiz var!'' AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu. ''Ankara’da sürpriz projelerimiz var'' diyen Özhaseki, Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Yamaçevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Yamaçevler’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına başlandı.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm kararı!

Ankara İli, Yenimahalle İlçesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı bazı alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Fethi Yaşar kentsel dönüşümün bilinmeyenlerini anlattı!

Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.

Ankara Yenimahalle ve Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ardahan Merkez Yenimahalle kentsel dönüşümünde son durum!

Ardahan Belediyesi Yalnızçam Salonunda düzenlenen Ardahan Merkez Yenimahalle 1. etap kentsel dönüşüm ve gelişim projesi Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un katılımlıya hak sahipleriyle paylaşıldı.

Yenimahalle kentsel dönüşüm son durum Haberi

Yenimahalle kentsel dönüşüm son durum



Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Kentsel Dönüşümde Yeni Adres: Yamaçevler

Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında söz konusu alanda arazi çalışmaları yapılırken, gecekondular ile ağaçların tespitleri yapılarak kayıt altına alındı. Proje alanında kentsel dönüşüm projesine ilişkin olarak modelleme çalışmaları,kentsel tasarım projesi ve mimari projeler ise hızla hazırlanmaya başladı. 



5 bin 200 kişi yeni yaşam alanlarını bekliyor



Projenin hayata geçmesiyle birlikte Yukarı Yahyalar, Çiğdemtepe ve Avcılar Mahallesi sınırları içerisinde kalan gecekondu bölgesinde görüntü kirliliğine son verilecek. 



Yenimahalle'ye ve Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçen Yenimahalle Belediyesi, yaklaşık 66 hektarlık alanda, 5 bin 200 kişinin yaşamını sürdürdüğü mevcut...