02 / 05 / 2024

yenimahalle kiralık arsa

yenimahalle kiralık arsa

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi'nde atıl durumda bulunan alanın açık park alanı, oto pazarı veya otopark olarak kiraya verecek. Açık artırma usulü ile yapılacak ihale 15 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Ankara'da icradan 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle'de bulunan arsa Ankara 22 İcra Dairesi tarafından 13 milyon 556 bin TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Ankara Yenimahalle Varlık'ta 3.3 milyon TL'ye satılık idaresi tesis alanı imarlı arsa!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından, Yenimahalle Varlık'ta yer aaln 1.642 metrekarelik idari tesis alanı imarlı arsa 3 milyon 355 bin TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Ankara Yenimahalle Yakacık'ta 1.6 milyon TL'ye satılık 5 konut alanı imarlı arsa!

Ankara Yenimahalle Yakacık bölgesinde ilçe belediyesi tarafından 5 adet konut alanı imarlı arsa 1 milyon 671 bin 350 TL bedelle 27 Kasım 2014 Perşembe günü ihale ediliyor...

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Ankara Yenimahalle'de satılık arsa: 3 milyon 355 bin liraya!

Milli Emlak Ankara Yenimahalle Varlık mahallesinde yer alan 1.642 metrekare alana sahip idari tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 23 Temmuz 2014 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek...

İstanbul'da kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor...

İstanbul'da kiralık evlere artan talep, ev fiyatlarını arttırdı!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor.

yenimahalle kiralık arsa Haberi

yenimahalle kiralık arsa

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi'nde bulunan arsayı kiraya veriyor. İhalesi 15 Mart 2017'de yapılacak.


25.303 M2 BOŞ ALANIN ARAÇ PARK ALANI, AÇIK OTO PAZARI VEYA OTOPARK OLARAK KİRALANMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünden:


Mülkiyeti Müdürlüğümüze ait Ankara İli, Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi 42129 Ada 4 Parselde atıl durumda bulunan 25.303 m2 boş alanın araç park alanı, açık oto pazarı veya otopark olarak kiralanması işi, Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmeliğin 41 inci maddesine göre açık artırma usulü ile yapılacaktır.

İhalede zarflar açıldıktan sonra evrakları tamam olan istekliler arasında açık artırmaya gidilecektir.

1 - İdarenin

a) Adres                                      ...