08 / 05 / 2024

Yenimahalle okul yenileme çalışmaları

Yenimahalle okul yenileme çalışmaları

Yenimahalle’nin devlet okullarında tadilatlar yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için gece gündüz çalışan ekipler, yenileme çalışmalarını tamamladı.

Ral Academia Ankara'da 800 öğrencilik okul yaptırıyor!

Trio Teknik Yapı ile Ral Academia Eğitim Kurumları arasında; Ankara Yenimahalle'de yapılacak olan, 800 öğrenci kapasiteli okul inşaatı işi için anlaşmaya varıldı.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

TOKİ, Zonguldak Yenimahalle'de yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

TOKİ ile Alaplı Belediyesi tarafından devam edilen ağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor.

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Yenimahalle yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ankara Yenimahalle'ye 10 yeni anaokulu geliyor!

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi bir arada vererek ilköğretime daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını amaçlayan Yenimahalle Belediyesi, birbiri ardına açtığı anaokullarına bir yenisini daha ekledi.

Yenimahalle'deki 433 okula belediye eli değdi!

Yenimahalle’nin devlet okullarında tadilatlar yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için gece gündüz çalışan ekipler, yenileme çalışmalarını tamamladı.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Ankara Yenimahalle'nin okulları yenileniyor!

Bayramın ardından okul tadilatları için tüm hazırlıklar tamamlanırken, ekipler Yenimahalle’nin devlet okullarında tadilatlar yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için kolları sıvadı.

Ankara Yenimahalle'nin yolları asfaltlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Allt yapı çalışmaları nedeniyle yıpranan bölümlerde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, mevcut asfalt kazınarak, yeni asfalt serimi yapılacak.

Ankara Yenimahalle'de 4 yeni kreş inşa edilecek!

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek onları geleceğe hazırlayan Yenimahalle Belediyesi kreşlerinde 2015-2016 eğitim- öğretim yılı başladı.

Fuat Gözüm Yenimahalle'de okul yaptıracak!

Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı, okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Enerjisa 100’den fazla okul yeniledi!

ENERJİSA’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla okul yenilendi.Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller projeler hayata geçirdi.

Yenimahalle okul yenileme çalışmaları Haberi

Yenimahalle okul yenileme çalışmaları


Yenimahalle’nin devlet okullarında tadilatlar yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için gece gündüz çalışan ekipler, yenileme çalışmalarını tamamladı.


433 okula belediye eli değdi


Sık sık okulları gezen ve bilgi alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bugüne kadar 433 okulun ihtiyaçları dahilinde bakımlarının yapıldığını belirtti.


Çalışmalar çerçevesinde ihtiyacı olan tüm sınıflara fayans, ıslak zeminlere de kalebodur döşenirken, ısıtma sistemleri kontrol edildi. Merpenler ve tırabzanlar yenilendi. Kapı, cam ve çerçeveler elden geçirildi. Okulların mantolamaları da yapıldı ve dış cepheleri boyanarak pırıl pırıl bir görüntüye kavuşturuldu. Ayrıca okul bahçelerindeki Atatürk Büstleri de temizlenip yenilendi.


Yenimahalle eğitimde öncü olmaya devam edecek


Yeni eğitim yılının hayırlı olmasını dileyen ve tüm öğrencilere başarılar dileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Yeni eğitim öğretim yılı başlamadan okullarımızı pırıl pırıl bir hale getirdik. Biz...