04 / 05 / 2024

yenimahalle pamuklar pazar yeri projesi

yenimahalle pamuklar pazar yeri projesi

Yaptığı modern çalışmalarla Yenimahalle’yi Ankara’da en çok tercih edilen ilçelerden biri haline getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Pamuklar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandırıyor.

Ankara'da 10.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 22. İcra Dairesi, Yenimahalle Pamuklar'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Ankara Yenimahalle'de kiralık otopark ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi'nde atıl durumda bulunan alanın açık park alanı, oto pazarı veya otopark olarak kiraya verecek. Açık artırma usulü ile yapılacak ihale 15 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı bakıma giriyor!

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı’nda, 10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle, hizmet verilemeyecek.

Denizli Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri açıldı!

Merkezefendi Belediyesi’nin Yenimahalle’ye kazandırdığı kapalı pazaryeri ile anaokulunun açılışı Cumartesi günü yapılacak. 2 milyon TL yatırımla inşa edilen kompleksin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılacak.

Yenimahalle Pamuklar'a pazar yeri ve sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı.

Yenimahalle Pamuklar Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı. Tesislerin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yenimahalle Pamuklar Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi kısa bir süre önce hayata geçirdiği birçok yatırımı tamamladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar biten projeleri hafta içerisinde art arda düzenlenecek törenlerle hizmete açacak.

Yenimahalle'ye sağlık ocağı ve kapalı pazar yeri!

Yaptığı modern çalışmalarla Yenimahalle’yi Ankara’da en çok tercih edilen ilçelerden biri haline getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Pamuklar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandırıyor.

Ankara Yenimahalle'deki 2’nci el oto pazarı taşınacak mı?

Ankara Hürriyet’in dünkü ‘Otoyol galerisi’ manşeti, Yenimahalle’deki 2’nci el oto pazarının taşınmasını yeniden gündeme getirdi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, “Galerilerin ardından pazarlar da taşınacak” dedi.

Yenimahalle Karşıyaka Pazarı gün yüzüne çıkıyor!

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi, tamamlandığında 28 bin metrekare kapalı alan ile hizmet verecek olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle attı.

yenimahalle pamuklar pazar yeri projesi Haberi

yenimahalle pamuklar pazar yeri projesi


Yaptığı modern çalışmalarla Yenimahalle’yi Ankara’da en çok tercih edilen ilçelerden biri haline getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Pamuklar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandırıyor. Bu kapsamda Pamuklar da sağlık ocağı ve Kapalı Pazar Yeri inşaatına başlayan belediye, yapıları en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


“Evlerimiz değer kazandı”


330 metrekare alan üzerine inşa edilen ve 8 doktor kapasiteli sağlık ocağında aşı odası, acil yardım odası, emzirme odası, muayene odaları, mutfak ve tuvaletler bulunurken, asma germe sistemiyle üzeri kapatılacak olan 2 bin 450 metrekare alana sahip Kapalı Pazar Yeri’nde, zabıta noktası, dükkanlar ve 400 metrekarelik hizmet alanı bulunuyor.


Belediyenin çalışmalarından ötürü memnuniyetlerini vatandaşlar ise, mahallenin modern bir hale geldiğini ve evlerinin de bu sayede değer kazandığını söyleyerek, yetkililere teşekkürlerini sunuyor.


“Yenimahalle’nin...