04 / 05 / 2024

yenimahalle Podium AVM

yenimahalle Podium AVM

Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı Yenimahalle'de toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve aş kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Podium AVM yılbaşında açık mı?

Podium AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM yılbaşında açık mı? Podium AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Podium AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Podium AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Podium AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Podium AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ankara Batıkent'in yıldızı Meydan AVM!

Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, “Ek Hizmet Binamız ve Meydan Batıkent AVM 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle” dedi.

Podium AVM bayramda açık mı?

Podium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM bayramda açık mı? Podium AVM bayramda kaça kadar açık?Podium AVM bayramda kaçta açılacak?

Ankara Yenimahalle'de AVM'nin çatısı çöktü!

Ankara Yenimahalle ilçesindeki AVM'nin yemek katında bulunan cam çatıda tamir işlemi sırasında çökme meydana geldi.Olayın ardından AVM boşaltılarak kapatıldı.

Podium AVM Ankaralılara kapılarını açtı!

Mevcut alışveriş merkezi (AVM) zincirine bir halka daha eklendi. 450 milyon TL yatırımla Yenimahalle'de hayata geçirilen Podium AVM, kapılarını Başkent halkının hizmetine açtı.

Ankara Podium AVM hizmete girdi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin devasa yatırımları ve yaptığı hizmetlerle Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden biri haline gelen Yenimahalle ilçesi, sanayi ve ticaretin de kalbinin attığı yer oldu.

Adese AVM Yenimahalle'de mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de ilerleyen bir tarihte açılmak üzere 450 metrekarelik mağaza için kira sözleşmesi imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Podium Alışveriş Merkezi hizmete girdi!

Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı Yenimahalle’de toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve aş kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi.

Podium Ankara AVM kapılarını açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium Ankara Alışveriş Merkezi, Ankaralı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Podium AVM kapılarını ziyaretçilere açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon liralık yatırımla Yenimahalle'de hayata geçirilen Podium Alışveriş Merkezi, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Podium AVM hizmete açıldı!

Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı Yenimahalle’de toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve aş kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi.

yenimahalle Podium AVM Haberi

yenimahalle Podium AVM


Yenimahalle Belediyesi’nin devasa yatırımları ve yaptığı hizmetlerle Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden biri haline gelen Yenimahalle ilçesi, sanayi ve ticaretin de kalbinin attığı yer oldu. Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı ilçede, toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve aş kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi. Dev yatırımın açılışına katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, AVM’nin ilçeye değer katacak bir yatırım olduğuna dikkat çekerek “İster bir berber dükkanı olsun, isterse bir fabrika Yenimahalle bölgesinde hizmete giren her iş ve aş kapısını destekliyor, yatırımcıların yanında oluyorum” dedi.


71 bin metrekare alana sahip Podium AVM, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AKP Milletvekili Mahmut Sami Mallı,...