03 / 05 / 2024

Yenimahalle projeleri 2015

Yenimahalle projeleri 2015

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Yenimahalle sokaklarında devam eden yatırımları inceledi. Çalışmaları denetleyen Yaşar’a Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti.

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Yenimahalle Hükümet Konağı'nda son viraj!

Yıllarca atıl durumda kalarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen ve 2015 yılında Yenimahalle Belediyesi'nin çabaları sonucu yıkılan eski 50'nci Yıl Yetiştirme Yurdu arsasında yapılması planlanan Yenimahalle Hükümet Konağı için geri sayım başladı.

Yenimahalle Pamuklar Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi kısa bir süre önce hayata geçirdiği birçok yatırımı tamamladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar biten projeleri hafta içerisinde art arda düzenlenecek törenlerle hizmete açacak.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Yenimahalle Belediyesi'nden insan odaklı dönüşüm!

İnsan odaklı kentsel dönüşüm projeleri ile gecekondu sahiplerini yıllarca oturdukları mahallelerinde ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi’nin projeleri sayesinde gecekonduların yerinde modern konutlar yükseliyor.

Ankara Yenimahalle'ye yeni projeler geliyor!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalleli muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla görüş alışverişinde de bulunan Yaşar, yapılan hizmetleri ve hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Sivas Yenimahalle TOKİ emekli başvuru dönemi!

Sivas Yenimahalle TOKİ emekli başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. 10 bin 816 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli konut fiyatları!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli konut fiyatları 94 bin 300 TL'den başlıyor. Son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları!

Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları için başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Peşinat olarak minimum 10 bin 816 TL ödenen projede fiyatlar 94 bin 300 TL'den başlıyor.

Yenimahalle projeleri 2015 Haberi

Yenimahalle projeleri 2015


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İş beklemez” dedi, kurmaylarını da yanına alarak bayram seyran demeden Yenimahalle sokaklarında devam eden yatırımları inceledi. Çalışmaları denetleyen Yaşar’a Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti.


Ergenekon’a Sağlık Ocağı


Başkan Yaşar’ın ilk durağı yeni sağlık merkezlerinden biri olan Ergenekon Sağlık Ocağı inşaatı oldu. Yeri inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri ilk önceliğim vatandaşlarımızın sağlığıdır. Bu yüzden sağlık alanında yapmış olduğumuz hizmetleri titizlikle yerine getiriyorum” dedi.


Muayene odaları, aşı odası, gebe izlem odası, aile planlama odası, dinlenme odası, engelli, personel ve hasta tuvaletleri ile halka hizmet verecek olan sağlık ocağı Aralık ayı başına kadar tamamlanarak faaliyete geçecek.


Burç Mahallesi’ne kreş


Yaşar’ın bir sonraki durağı ise Şentepe Burç Mahallesi’nde Temmuz...