03 / 05 / 2024

yenimahalle toplum merkezi

yenimahalle toplum merkezi

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

Dolar için son uyarı: "Mükemmel fırtına"

Dünya Ekonomik Forumu bünyesinde bulunan Yeni Ekonomi ve Toplum Merkezi'nin yaptığı başekonomistler anketi de global anlamda ekonomiyi zor günlerin beklediğine işaret ediyor.

Bolu'da Kavak Toplum Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Bolu Seben Belediyesi, ilçede Kavak Toplum Sağlığı Merkezi için çalışmalara başladı.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

TOKİ Ankara Yenimahalle 479 konut ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ'nin Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ocak'ta...

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 479 yeni konut!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 7 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yenimahalle'ye vizyon yakışır!

Yenimahalle mitingine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamamönü, Hacıbayram, İtfaiye Meydanı, Ulucanlar ve Kale'yi  şehrin cazibe merkezi olarak inşa edildiğini söyledi.

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Ankara Yakacık Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Yakacık Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

yenimahalle toplum merkezi Haberi

yenimahalle toplum merkezi

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız." dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre Hamamönü'ndeki çalışma ofisinde  31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını dile getiren Tiryaki, 15 yıl boyunca Ankara'nın merkezinde tarihi öneme sahip Altındağ ilçesinde belediye başkanı olarak görev yaptığını, bu süre içinde 50 bin civarında gecekonduyu ıslah edip yeni yaşam alanları oluşturduklarını dile getirdi. 

Göreve başladığında yüzde 90'ını gecekonduların oluşturduğu bir ilçeyi teslim aldığını ifade eden Tiryaki, "Altındağ'da boş arazilere ve tarlalara kentsel dönüşüm yapmadık. Biz tamamen çöküntü alanları ayağa kaldırdık. Gecekondu sahiplerinden bizimle mahkemelik olan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez....