19 / 05 / 2024

Yenimahalle Varlık imar planı

Yenimahalle Varlık imar planı

Ankara Yenimahalle İlçesi, Varlık Mahallesi 9011 ada 3 parsele ait 1/25000 ölçekli Başkent Nazım İmar Planı, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıktı....

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Varlık barışı ve imar barışında süre uzar mı?

Vergi barışı, varlık barışı ve imar barışı düzenlemeleri kapsayan seçimden önce Resmi Gazete'de yayımlanan ve Meclisten geçen mali af yasasındaki detaylar belli oldu. Peki, düzenlemelerde süre uzar mı? Sizler için araştırıldı...

Cadde Varlık Residence satılık daire fiyatları!

Cadde Varlık Residence projesi, İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde inşa ediliyor. Cadde Varlık Residence projesi 3 blokta 510 konut ve 40 ticari birimden oluşuyor.

Cadde Varlık Residence 2017 fiyat listesi!

Cadde Varlık Residence projesi İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde hayata geçirildi. Proje ALB Varlık Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Cadde Varlık 2017 fiyatları!

Cadde Varlık 2017 fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 3 bloktan meydana gelen proje İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde yer alıyor.

Norveç Varlık Fonu 1 trilyon dolar büyüklüğe ulaştı!

Norveç Varlık Fonu'nun piyasa değeri 7 trilyon 810 milyar Norveç kronu büyüklüğüne ulaşarak tarihinde ilk defa 1 trilyon dolar seviyesine ulaştı. Varlıkların yüzde 2,5'i gayrimenkul kıymetlerden oluşuyor.

İşte Varlık Fonu hakkında merak edilenler!

Türkiye’de en çok merak edilen ve tartışılan kurumların başında Varlık Fonu geliyor. Varlık Fonu hakkında en çok merak edilenler internet sitesinde yanıtlandı.

Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor!

THY, Milli Piyango, Ziraat Bankası, Halk Bankası gibi Türkiye’nin dev şirketlerini portföyünde bulunduran Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor. İşte Para Dergisi’ndeki o haber...

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Varlık Fonu'na devredilen arsalar satılacak!

Bakanlığa bağlanan Türkiye Varlık Fonu'nuna devredilen arsaların değerlendirilmesi için yeni adımlar atıldı. Fondaki arsalar uygun fiyata satılacak yada yeni projeler uygulanacak.

Varlık Fonu'nun amacı yatırımcı çekmek!

Sayıştay Başkanı Ahmet Seyit Baş, Varlık Fonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Baş, Varlık Fonunun denetimi konusunda, hisseleri fona devrolan ve fonun yönetimindeki aktiflerin önemli olduğunu açıkladı.

Yenimahalle Varlık imar planı Haberi

Yenimahalle Varlık imar planı


Ankara Yenimahalle İlçesi, Varlık Mahallesi 9011 ada 3 parsele ait 1/25000 ölçekli Başkent Nazım İmar Planı, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi bakanlık tarafından 05 Aralık 2014  tarihinde onaylandı.


Söz konusu planlar 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince bugün askıya çıkarıldı. Varlık Mahallesi imar planı değişikliği 13 Ocak 2015 tarihinde askıdan...