27 / 04 / 2024

yenimahalle yda Park Avenue satılık

yenimahalle yda Park Avenue satılık

Birinci etap teslimlerinin Temmuz 2016'da gerçekleşmesi planlanan Park Avenue Rezidans 'ta yer alan konutların fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Park Avenue Yenimahalle Evleri nerede?

YDA İnşaat'tan Ankara Yenimahalle'ye 5 bin 500 konutluk proje!

Ankara Yenimahalle'ye 5 bin 500 konutluk yeni proje geliyor. YDA İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 50 blokta toplam 5 bin 500 konut yer alacak..

Ankara Yenimahalle park ve spor alanı imar planı yarın askıda!

Ankara Yenimahalle 15020 ada 2 parsel ve çevresindeki park alanına ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları!

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları 3+1'lerde 460 bin TL'den başlıyor. Ankara'da yer alan Park Avenue projesinin ilk etabı Temmuz'da teslim ediliyor...

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları!

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriliyor. YDA Grup projesi Park Avenue Evleri'nde ilk etap bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

Yenimahalle Belediyesi 14 dönümlük alana park yapacak!

Yenimahalle Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde yaklaşık 14 dönüm alana vatandaşın yorgunluğunu atabileceği, spor yapabileceği ve çocukların güvenli şekilde oynayabileceği bir parkı daha kazandırdı.

Ankara Yenimahalle'ye yeni park yapıldı!

Yenimahalle Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde yaklaşık 14 dönüm alana her yaştan vatandaşın yorgunluğunu atabileceği, spor yapabileceği ve çocukların güvenli şekilde oynayabileceği bir parkı daha kazandırdı.

Yenimahalle Belediyesi'nden yeni park!

Yenimahalle Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde yaklaşık 14 dönüm alana her yaştan vatandaşın yorgunluğunu atabileceği, spor yapabileceği ve çocukların güvenli şekilde oynayabileceği bir parkı daha kazandırdı.

Ankara Yenimahalle'de 7 yeni park hizmete giriyor!

Yenimahalle Belediyesi, yeşil alanda rekora koşuyor. 3 Milyon Metrekare yeşil alanıyla hem ilçe sakinlerine hem de il geneline nefes olan Yenimahalle'de 3 hafta içinde 7 yeni park daha hizmete giriyor.

Ankara Yenimahalle'ye 7 yeni park!

Başkentin oksijen deposu Yenimahalle yeşil alanda rekora koşuyor. 3 Milyon Metrekare yeşil alanıyla hem ilçe sakinlerine hem de il geneline nefes olan Yenimahalle’de 3 hafta içinde 7 yeni park daha hizmete giriyor.

Yenimahalle'ye 4 devasa park geliyor!

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini yeşil alanlarla donatmaya devam ediyor. Belediye, 4 ayrı noktaya toplam 62 bin 450 metrekare büyüklüğünde devasa park kazandırıyor.

Yenimahalle Kaletepe cami ve park imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle Kaletepe Mahallesi 61387 ada 1 sayılı parseldeki Dini Tesis Alanı ve batısındaki park alanına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Ankara Yenimahalle'ye 20 yeni park daha geliyor!

Ankara’da sıcak havadan bunalan vatandaşlar, kendilerini parklara atıyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 2015 yılı içinde ilçeye 20 yeni park daha kazandıracaklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

Ankara Yenimahalle'de 2 parkın açılışı yapıldı!

Yenimahalle Belediyesi, daha güzel ve daha yeşil bir Yenimahalle için park park açılışlarına ve yeşil alan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

yenimahalle yda Park Avenue satılık Haberi

yenimahalle yda Park Avenue satılık

Toplam 1.885 tane daireden oluşan Park Avenue Konutları 'nda banka kredisi ile 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje YDA Group imzası ile hayata geçiriliyor.


Ankara Yenimahalle'de inşa edilen YDA Park Avenue 133 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.


Yenimahalle Park Avenue projesinin sosyal yaşam alanları içerisinde; buhar odası, fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları bulunuyor. 


YDA Park Avenue Konutları 'nda 3 oda 1 salonlar 340 bin TL ile 550 bin TL arasında, 4 oda 1 salon evler ise 410 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 


Park Avenue Yenimahalle Evleri nerede?

Park Avenue Residence projesi; Kızılay'a...