25 / 07 / 2024

yenimahalle yol projeleri

yenimahalle yol projeleri

2015'e 500 bin metrekare yeni yol hedefiyle başlayan Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz döneminde çalışmalarını hızlandırdı.

1952 yılında Kadıköy, Beşiktaş ve Üsküdar yolları ihaleye çıkmış!

1952 yılında, belediye İstanbul'da yeni yol projeleri kapsamında Kadıköy, Beşiktaş ve Üsküdar yollarını ihaleye çıkmış.

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

Ankara Yenimahalle'de yeni yollar açılıyor!

Yenimahalle Belediyesi çetin geçen kış sezonunun ardından havaların düzelmesiyle beraber yeni yol yatırımları için ilçeyi abluka altına aldı.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

yenimahalle yol projeleri Haberi

yenimahalle yol projeleri


2015'e 500 bin metrekare yeni yol hedefiyle başlayan Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz döneminde çalışmalarını hızlandırdı.


 2014'tea ilçeye 176 bin metrekare yeni yol kazandıran ekipler, 2015'in ilk 6 aylık döneminde 37 bin 578 metrekare yol açtı. Yeni yollar, bölgedeki trafiği rahatlatırken özellikle vatandaşa büyük ulaşım kolaylığı sağladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Asfalt, kaldırım, bordür çalışmalarıyla ilçemizi estetik bir görüntüye kavuşturuyoruz. Yeni yollarla trafiği, rahatlatıyor, vatandaşa ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. İmarlı hiçbir bölgede ayağı çamura basıp evine giren tek bir vatandaşımız yok"...