07 / 05 / 2024

yenişehir atık su arıtma

yenişehir atık su arıtma

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan projeleri hizmete açtı.

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı...

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi 31 Temmuz'da!

Mersin İli Yenişehir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mersin Yenişehir'e hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin inşası için 28 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Bursa Yenişehir Z-Kütüphanesi açıldı!

Bursa Yenişehir'de yapılan "ZKütüphane" TOKİ Orhangazi Ortaokulu'nda faaliyete geçti. Kütüphaneyi yapan müteahhit Şeref Oruçoğlu'na teşekkür plaketi takdim edildi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

yenişehir atık su arıtma Haberi

yenişehir atık su arıtma

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon hatları, meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı. 


Kırsal kalkınma projelerine hız veren ve sulama göletleri, ekipman, tohum, yem ve salça makinesi gibi desteklerle çiftçinin gelir seviyesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezlerini de daha yaşanabilir hale getiriyor. İşe öncelikle altyapıdan başlayan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir İlçesi'ni de sağlıklı bir altyapıya kavuşturdu. 


Günlük 10 bin metreküp arıtma kapasiteli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi ile 102 kilometrelik kanalizasyon hattının açılışı için düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet...