14 / 05 / 2024

yenişehir dağkapı galeria avm esnafı

yenişehir dağkapı galeria avm esnafı

Diyarbakır’da açıldığı gün yoğun ilgiyle karşılanan Galeria Alışveriş Merkezi, esnafın son zamanlarda iş yapamaması nedeni ile kapanma durumuna geldi. Galeria AVM, kentte yeni avmlerin açılması ile gözden düştü...

Mimar Şenol Gökner: Acilen 20 yeni şehir tasarlanmalı ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmalı!

Mimar Şenol Gökner, deprem dirençli ve güvenli şehirlerin geri gelmesi için acilen 20 yeni şehir tasarlanmasının ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmasının gerektiğini belirtti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Çiftçiye erken emeklilik müjdesi! Yüzde 20 daha yüksek maaşla yeni emeklilik reformu kapıda!

Milyonlarca vatandaşı sevindiren Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) yasasının ardından çiftçiler için de yüzde 20 daha yüksek maaşla yeni emeklilik reformu kapıda. Peki çiftçiler erken emekli olmak için neler yapmalı? İşte detaylar...

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 1. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yabancı gitti ralli bitti mi? Yeni bir kriz kapıyı çalacak mı?

Konutta fiyat rallisinin sonu geldi. Yeni bir kriz kapıda mı? Uzmanlar ne diyor? Genel konut satışlarına paralel olarak yabancıya satışta da gerileme olduğuna işaret eden piyasa aktörleri, dünyada yaşanan durgunluk, iç piyasada kredilerin tamamen durması ve belirsizliklerin konuttaki fiyat rallisini

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Yenişehir'deki arsa sahiplerinin açıklanmadığı iddiası TBMM'de!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kanal İstanbul'un çevresine kurulacak Yenişehir'in kadastro sıralı dağıtım cetvellerinde arsa sahibi bilgisinin bulunmadığı iddiasına ilişkin soru önergesi verdi. 

İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı, 1. 2. ve 3. Etap Planlama Sahasına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına Ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

yenişehir dağkapı galeria avm esnafı Haberi

yenişehir dağkapı galeria avm esnafı


Diyarbakır’da açıldığı gün yoğun ilgiyle karşılanan Galeria Alışveriş Merkezi, esnafın son zamanlarda iş yapamaması nedeni ile kapanma durumuna geldi.


Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Dağkapı semtinde bulunan ve yaklaşık 15 yıl önce açılan Galeria Alışveriş Merkezi’ne vatandaşların ilgisi gün geçtikçe azalmaya devam ediyor. Kentte yeni AVM'lerin açılması ile gözden düşen Galeria esnafı, iş yapamamaktan şikayetçi.


Eskiden Galeria’nın Diyarbakır’ın en işlek alışveriş merkezi olduğunu ifade eden esnaf, mevcutların çıkması ile Galeria’nın kapanacağını kaydetti.



Kırıkhan...