07 / 05 / 2024

Yenişehir konutları nerede

Yenişehir konutları nerede

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Yüksek kısımlarda 100 metre aralıklarla inşa edilecek 460 gökdelenin yanı sıra projede apartman, teras ev ve villa yer alacak.

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Optimum Yenişehir nerede?

Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın teslimi yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları'nda ilk etap teslimi gerçekleşti.

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 25 Kasım'da başlıyor.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Diyarbakır Yenişehir'de müteahhit kaçtı, vatandaş mağdur oldu!

TOKİ tarafından, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Sur mağduru ve dar gelirli aileler için yapılan konutlar oturulmadan kullanılamaz hale geldi. Mağdur TOKİ sakinleri, dün site yönetimine giderek eylem yaptılar...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Reyhanlı Yenişehir Orta Gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Reyhanlı Yenişehir'de 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Başkent Emlak Konutları nerede?

"Başkent’in yeni Başkent"i olarak tanıtılan Başkent Emlak Konutları, 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Peki, Başkent Emlak Konutları nerede?

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Yenişehir konutları nerede Haberi

Yenişehir konutları nerede

453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yeni Şehir projesinde toplam nüfus 7.5 milyon olacak. Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Projede 146 milyon metrekare yeşil alan ve 167 milyon metrekare imar parselinin yanı sıra 108 milyon metrekare yollar ve 78 milyon metrekare havalimanı olacak. 


Yeni Şehir projesinde 10 köprü bulunacak. 50 milyon dolarlık yatırım bedeli yükselecek olan Yeni Şehir projesinde yollar trafik olmaması için 8 şeritli tasarlandı. 


Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak?

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtı şu şekilde belirlendi; Projedeki apartmanlar tepe noktadan kanala doğru eğimli yamaçlarda konumlandırılacak. Projedeki apartmanlar 2 ila 14 katlı tasarlanacak. 


Ayrıca apartmanlar dışında tepelerde 100 metre aralıklarla 460 gökdelen yer alacak. Projede villalar ve teras evler de bulunacak. 


Projenin diğer alanlarında ise serbest...