30 / 04 / 2024

yenişehir kültür merkezi projesi

yenişehir kültür merkezi projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir’de düzenlenen iftar yemeği öncesinde tepeden tırnağa yenilenen 35 yıllık Yenişehir Belediyesi Ekmek Fabrikası (YESAŞ) ile yapımı tamamlanan Kültür Merkezi törenle hizmete açıldı.

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi kente yeni bir kültür merkezi kazandırıyor.

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

Malatya Büyükşehir'den yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni bir kültür merkezi daha inşa ediyor.

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek olan "Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi" projesini tamamladı. 

yenişehir kültür merkezi projesi Haberi

yenişehir kültür merkezi projesi


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçeyi kapsayan iftar programları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehirlilerle aynı iftar sofrasında buluştu. Yenişehir’deki açılış törenleri ve iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Hakan Çavuşoğlu da katıldı. Yenişehir ilçesinde düzenlenen iftar programı öncesinde ilçe için büyük önem taşıyan iki tesisin açılışı yapıldı. İlk olarak Yenişehir’de 1981 yılında açılan ve kesintisiz 35 yıldır hizmet veren Yenişehir Belediyesi Ekmek Fabrikası, tepeden tırnağa revizyonun ardından yeniden hizmete açıldı. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, zaman zaman 15-16 bin ekmek kapasitesine ulaşan fırının halen 10 bin ekmek üretim kapasitesiyle çalıştığını ve nice 35 yıllar hizmet edecek şekilde baştan aşağı yenilendiğini vurguladı.

Hastane müjdesi

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin de YESAŞ’ın halk...