09 / 05 / 2024

yenişehir meydanı

yenişehir meydanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Yenişehir yenileniyor!

Yenişehir İlçesi'nde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan atıksıı arıtma tesisi, kanalizasyon hatları. meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Yenişehir'e 50 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 50 milyon liraya mal olan atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon hatları, meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesinde son durum!

Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesinin projelendirme çalışmaları tamamlandı. Yakın zamanda ihaleye çıkması planlanan Başakşehir Yeni Kent Meydanı'nda 100 futbol sahası büyüklüğünde botanik park yer alacak

Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesinde son durum ne?

Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesi Kayabaşı'nda taş ocağı bulunan arazi üzerinde inşa edilecek. Taş ocağı dolgu işlemlerinin tamamlandığı Başakşehir Yeni Kent Meydanı'nda projelendirme çalışmaları sürüyor.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme planı!

Alanları 50 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen dükkanların yer aldığı Meydan Dükkanları projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme planı...

Sakarya Taraklı'ya yeni bir meydan kazandırılacak!

Sakarya’nın tarihi merkezi Taraklı’ya yeni bir meydan kazandırılacak. İnşa edilecek yeni meydan projesi, ilçenin özgün mimari yapısı ile uyumluluk göstererek, yeşil alanları, oturma grupları ve aydınlatması ile Taraklı’nın simgesi olacak.

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

yenişehir meydanı Haberi

yenişehir meydanı

Ulaşımdan altyapıya, çevreden tarihi mirasa kadar her alanda Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeler inşa eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin de daha sağlıklı ve yaşanılabilir hale gelmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu çalışmalar kapsamında Yenişehir ilçe merkezinin kalbi konumundaki belediye binası önündeki meydan ve çarşı bölgesinin de modern bir görünüme kavuşması için ‘cephe sağlıklaştırma ve Balibey Çarşısı üst örtüsü yapımı’ projesi, Ocak ayında ihale edilmiş ve kazanan firmaya Nisan ayında yer teslimi yapıldı. Çarşı içindeki zemin kaplama çalışmalarına Haziran ayında başlayan firma, dolar kurundaki yükselişi de bahane ederek çalışmaları durdurma noktasına gelirken, yarım kalan işler çarşı esnafı ve bölge halkının şikayetlerine neden oldu.

Çalışmalar başlıyor

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in de konuyu birkaç...