22 / 07 / 2024

Yenisey Kuyumculuk Otelcilik Turizm İşletmecilik

Yenisey Kuyumculuk Otelcilik Turizm İşletmecilik

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Antalya Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Beldesi'nde yer alan arsa 5 milyon 900 bin bin TL bedelle Yenisey Kuyumculuk Otelcilik firmasının oldu...

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 0bin TL sermaye bedeli ile Ali Elmas ve Zeynel Doğan ortaklığında kuruldu.

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Şakul ve Hüseyin Keskin ortaklığında kuruldu.

Abella Otelcilik Gıda Ve Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abella Otelcilik Gıda Ve Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Yetkin tarafından kuruldu.

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ergincan ve Sidar Şin ortaklığında kuruldu.

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Zafer Karaca ve Bekir Okur ortaklığında kuruldu. 

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Roaa Afunı tarafından kuruldu. 

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Hosseınıanmoghaddam, Maryam Aghapour ve Nafıseh Mostafavı ortaklığında kuruldu. 

Kaçkar Gayrimenkul İnşaat Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Gayrimenkul İnşaat Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sinan Yılmaz imzasıyla kuruldu.

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. açıldı!

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. Ersin Sönmezler Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde açıldı.

Sesa Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Mimarlık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sesa Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Mimarlık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Yunus tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Fatih, Molla Ferani Mahallesi'nde kuruldu.

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yelena Koçak tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Başakşehir, İ.O.S.B Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 13 Mart 2015 'te Kenan Gürdal, Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Yenisey Kuyumculuk Otelcilik Turizm İşletmecilik Haberi

Yenisey Kuyumculuk Otelcilik Turizm İşletmecilik

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :   15/12/2014


Karar No    :   2014/124


Konu           :   Maliye Hazinesi adına kayıtlı Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar


                        Mahallesi, 480 ada, 10 parsel numaralı arsanın satışı.


Özelleştirme Yüksek Kurulunca;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 1/10/2014 tarih, 6870 sayılı yazısına istinaden;


1. Kurulumuzun 7/10/2013 tarih, 2013/173 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Maliye Hazinesi (Hazine) adına kayıtlı Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Beldesi, 480 ada, 10 parsel numaralı 2.001,67 m2 yüzölçümlü arsanın “satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar kapsamında yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca;


Hazine adına kayıtlı Antalya ili, Alanya...