03 / 05 / 2024

yenitepe izmir adres bilgisi

yenitepe izmir adres bilgisi

İzmir Karabağlar Mevkii'de hayata geçirilen Yenitepe İzmir Evleri projesinde daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Proje İlbak güvencesiyle yükseliyor...

TOKİ İzmir Yenitepe'de 141 konutu satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Yenitepe Mahallesi'ndeki İlbank projesinde yer alan 141 konutu 2 Kasım Salı günü satışa sunuyor.

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Evora İzmir adres!

Evora İzmir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Yenitepe İzmir projesi durdu mu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Projesi artan inşaat maliyetlerinden dolayı durdu.

Yenitepe İzmir fiyatları 2018!

Yenitepe İzmir fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçirilen proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzasını taşıyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları!

1.533 daire ile 25 ticari alanın yer aldığı Yenitepe İzmir fiyatları 223 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Yenitepe İzmir güncel fiyat listesi 2018!

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de daire fiyatları 223 bin TL'den başlıyor..

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Yenitepe İzmir lokasyon bilgileri!

Toplam 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen Yenitepe İzmir projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Yenitepe İzmir lokasyon bilgileri...

Yenitepe İzmir Evleri satış ofisi!

Yenitepe İzmir Evleri projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Alsancak Yenitepe İzmir satılık!

Alsancak Yenitepe İzmir satılık daire alternatifleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor.20 blok olarak hayata geçirilen proje İzmir Alsancak Uzundere'de yükseliyor...

Yenitepe İzmir nerede?

Toplam 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen Yenitepe İzmir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Proje İzmir Alsancak'ta inşa ediliyor. 

yenitepe izmir adres bilgisi Haberi

yenitepe izmir adres bilgisi

Konutlarla beraber ticaret alanlarına da yer verilen Yenitepe İzmir projesi İlbak güvencesiyle Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş tarafından hayata geçirildi. 


Yenitepe İzmir Evleri toplam 1.533 daireden oluşuyor. Mart 2019 tarihinde dairelerin teslim edilmesi planlanan Yenitepe İzmir projesi 20 blok olarak yükselecek. 


Yenitepe İzmir Evleri'nde, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası gibi imkanlar sunuluyor. 


Karabağlar Yenitepe İzmir fiyat!


Yenitepe İzmir fiyat listesi lansmana özel olarak 156 bin TL'den başlıyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip Yenitepe İzmir Konutları, İzmir Karabağlar Mevkii'de inşa edilecek. 


Karabağlar Yenitepe İzmir Konutları konum olarak, Yeni Fuar ve Havalanı ekseninde AVM'lere ve spor komplekslerine yakın mesafede yer alıyor. 


Yenitepe İzmir satış ofisi iletişim!