29 / 04 / 2024

Yenitepe İzmir Sitesi fiyatlar

Yenitepe İzmir Sitesi fiyatlar

Yenitepe İzmir Evleri projesi 2019 yılında teslimlerini gerçekleştirecek. Proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş ortaklığı ile inşa ediliyor...

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

TOKİ İzmir Yenitepe'de 141 konutu satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Yenitepe Mahallesi'ndeki İlbank projesinde yer alan 141 konutu 2 Kasım Salı günü satışa sunuyor.

Çöken Yağcıoğlu Sitesi ile ilgili şok iddia: Tabutun içinde yaşıyormuşuz!

İzmir'i derinden etkileyen depremde yıkımı gerçekleşen ve enkazı altından 8 kişinin cansız bedeni çıkartılan Yağcıoğlu Sitesi B bloktaki çatlakların boyayla kapatıldığı söylendi.

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Nea Vourla Konut Sitesi'ne XL Mimarlık Mühendislik imzası!

İzmir Urla’daki Nea Vourla Konut Sitesi projesi, Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı.

Nemrut Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı! 

İzmir'de bulunan Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Nemrut Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı.

Yenitepe İzmir fiyatları 2018!

Yenitepe İzmir fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçirilen proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzasını taşıyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları!

1.533 daire ile 25 ticari alanın yer aldığı Yenitepe İzmir fiyatları 223 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Yenitepe İzmir güncel fiyat listesi 2018!

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de daire fiyatları 223 bin TL'den başlıyor..

Nuhoğlu İnşaat iki ayda 300 milyon liralık konut sattı!

Nuhoğlu İnşaat, son gerçekleştirdiği kampanya ile Ekim ayından bu yana toplam yatırım değeri 2.4 milyar TL olan Yenitepe Kadıköy, Yenitepe İzmir, Marinera Çeşme ve Cubes Ankara projelerinden kısa sürede 300 milyon TL değerinde daire sattı.

Yenitepe İzmir Sitesi fiyatlar Haberi

Yenitepe İzmir Sitesi fiyatlar

Toplam 1.533 daireye yer verilen Yenitepe İzmir projesinde konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor.  


20 blok olarak yükselecek olan Yenitepe İzmir Evleri'nde, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası gibi imkanlar sunuluyor. 


55 bin metrekare arsa alanına sahip Yenitepe İzmir Konutları, İzmir Karabağlar Mevkii'de hayata geçirildi. Karabağlar Yenitepe İzmir teslimleri Mart 2019 tarihinde yapılacak. 


Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş tarafından Yenitepe İzmir Konutları İlbank güvencesine sahip.


Yenitepe İzmir Sitesi fiyatlar!


Yenitepe İzmir fiyat listesi lansmana özel olarak 156 bin TL'den başlıyor. Karabağlar Yenitepe İzmir projesi Yeni Fuar ve Havalanı ekseninde AVM'lere ve spor komplekslerine yakın mesafede yer alıyor. 


Tel:0232 404 81 81

Web: http://www.yenitepeizmir.com.tr

Gizem...