15 / 05 / 2024

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat adresi

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat adresi

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, I.Mohamed H Al Jabr tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Staley Radford Gayrimenkul İnşaat Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Staley Radford Gayrimenkul İnşaat Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Staley Radford Gayrimenkul İnşaat Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Gkb Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gkb Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gkb Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Narlı Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Narlı Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Narlı Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat adresi Haberi

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat adresi

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, I.Mohamed H Al Jabr tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.


Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ  01- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak, kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 02- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar,kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek...