04 / 05 / 2024

yer altında çöp konteynerleri

yer altında çöp konteynerleri

Aliağa Belediyesi çevre ve halk sağlığı açısından büyük önem taşıyan, kenti daha çağdaş bir görünüme kavuşturacak yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Aliağa'da çöp konteynerleri yer altına alındı...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

İstanbul jeoloji haritası paylaşıldı! Evinizin altında fay hattı var mı, yok mu? Tıklayıp öğrenin!

Tüm İstanbul'un zemin kalitesini ve fay hatlarının geçtiği noktaları öğrenebileceğiniz İstanbul Jeoloji haritası yayınlandı. Siz de evinizin altında fay hattı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız tıklayıp öğrenebilirsiniz.

Altında herkesin bilmesi gereken rakam! Analistler kan ter içinde kalarak flaş uyarı yaptı! Hemen tıklayıp, öğrenin!

Altın kahini İslam Memiş altında herkesin bilmesi gereken o rakamı, kan ter içinde resmen açıkladı! Memiş; yatırımcılara altın, dolar, euro ve Bitcoin'de flaş uyarılar yaptı. Hemen tıklayıp, öğrenin!

D Diamond 1.000 TL'nin altında pırlanta satıyor! İşte D Diamond pırlanta fiyat listesi 30 Eylül 2022

D Diamond 1000 TL'nin altında pırlanta takı satıyor. Pırlanta fiyatları görenleri şaşkına çevirdi. Aynı zamanda pırlanta yüzük, kolye ve bilekliklerde yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuldu. İşte D Diamond fiyat listesi 30 Eylül 2022...

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Altındağ Belediyesi'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Sakarya Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 382 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Altındağ Belediyesi'nden 15.8 milyon TL'ye satılık 77 gayrimenkul!

Altındağ Belediyesi, 12 mahallesinde yer alan 77 gayrimenkuldeki hissesini ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

İzmir Büyükşehir'den metro vagonları için yer altı otoparkı!

Genişleyen metro ağı için 95 yeni vagonu filosuna katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu vagonları Halkapınar’da inşaatına devam ettiği 2 katlı yer altı otoparkında konuşlandıracak.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Yer altı Meclis’i inşa edilecek!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, yeni bir Meclis yapımı veya taşınmasının söz konusu olmadığını belirterek, doğal afet hallerinde yer altında faaliyet gösterebilecek bir Meclis yapılacağını açıkladı.

yer altında çöp konteynerleri Haberi

yer altında çöp konteynerleri

Aliağa Belediyesi Cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerini yer altına alarak kent estetiği, çevre ve halk sağlığı açısından önemli bir çalışmaya imza attı. Şimdilik kentin 10 pilot noktasında denenen sistem beklenen sonuçları verirse yaygınlaştırılacak. 


ÇÖPLER YERALTINA ALINIYOR

İlçeyi 10 ayrı bölgeye ayırarak 80 kişilik ekibiyle 3 Bin 500 çöp konteynırından günde yaklaşık 65 bin kg çöpü toplayarak kente nefes aldıran Aliağa Belediyesi Temizlik işleri ekipleri görüntü estetiğini bozan ve halk sağlığını olumsuz yönde etkileyen çöp konteynerlerini geliştirilen özel hidrolik sistemle yer altına alıyor. 

Uygulanan proje ile öncelikli olarak on ayrı pilot bölgede çöp toplama noktası belirlendi ve modern çöp depolama konteynerleri vatandaşın beğenisine sunuldu. İlçedeki katı atıkların daha planlı ve insan sağlığına uygun biçimde toplanmasını sağlamak amacıyla geliştirilen uygulama vatandaşların isteği doğrultusunda yaygınlaştırılacak. 


HALK...