02 / 05 / 2024

yerel seçimlerin inşaat sektörüne etkisi

yerel seçimlerin inşaat sektörüne etkisi

Yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından döviz ve borsada görülen istikrar inşaat sektörünü memnun etti. Ankaralı temsilciler, şimdiden olumlu dönüşler alındığını kaydetti. İnşaat sektörü seçimlerden sonra hareketlenmeye başladı...

Yerel seçimlerden sonra inşaatçıların umudu arttı!

YEREL seçimlerin sonuçlanmasının ardından inşaat sektörü rahat bir nefes aldı. Seçimler öncesinde beklemede kalan konut geliştiricileri, sektör temsilcileri ve yatırımcılar kaldıkları yerden inşaat çalışmalarına hızla başladı...

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü ekonomik istikrar istiyor!

Ekonominin lokomotifi olarak nitelendirilen inşaat sektörü, yılın ilk 6 ayında yaşanan durağanlığı seçimlerin ardından telafi etmek istiyor.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tosuncu tarafından kuruldu.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından kuruldu.

Adana'da inşaat halindeki evlerde 'hayalet seçmen’ oyunu!

Adana'da Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Yalçın Uzun, 600 yakınını inşaat halinde olan evlerde yaşıyormuş gibi gösterip, 670 oyla seçimi kazandı. ‘Hayalet seçmen’ oyununu rakiplerinin dikkatinden kaçmadı.

İnşaatın eski patronları hizmet koltuğunda!

31 Mart Yerel Seçimlerinde iş dünyası ve inşaat sektöründe görev yapan bir çok isim siyasete adım attı. Fatih’te TOKİ eski Başkanı Turan, Ümraniye’de ise Kiptaş eski Başkanı Yıldırım Belediye Başkanı olarak seçildi.

Konut satışları yerel seçimlerin ardından hızlanacak!

Boss4 İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Konut satışlarında yaşanan düşüşün yerel seçimin ardından hızlanacağını öngörüyoruz" dedi...

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Akköse Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akköse Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 30 milyon 7796 bin 780 TL bedel ile Muhammed Talha Enis tarafından kuruldu. 

Seıf İnşaat Tarım Turizm Eğitim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seıf İnşaat Tarım Turizm Eğitim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Asad Azız tarafından kuruldu. 

yerel seçimlerin inşaat sektörüne etkisi Haberi

yerel seçimlerin inşaat sektörüne etkisi

Yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından döviz ve borsada görülen istikrar inşaat sektörünü memnun etti. Ankaralı temsilciler, şimdiden olumlu dönüşler alındığını kaydetti. İTO Yatırı'm ortaklarından Özkan Özçelik, piyasalardaki belirsizliğin yaklaşık 6 aydan beri inşaat sektörünü olumsuz yönde etkilediğini kaydetti. Ankara'da son birkaç aydır tüm sektör temsilcilerinin yerel seçimlere kilitlendiğini ifade eden Özçelik, "Artık bu süreç de geride kaldı. Seçimler henüz sona ermiş olmasına karşın, sektörde beklediğimizin üstünde hareket gözleniyor. İnşaat sektörünün son 5-6 ayın kaybım nisan, haziran döneminde telafi etmesini umuyoruz" dedi. LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı da, bu seçimde de Türkiye'nin ciddi yol kat ettiğini belirterek, "Bundan somaki süreçte projelerimiz daha hızlı yol alacak" açıklamasında bulundu. 


Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ise kurlardaki düşüşün devam etmesi halinde inşaatın yatırım...