17 / 05 / 2024

yerginler hafriyat agrega ihalesi

yerginler hafriyat agrega ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gürpınar Taş Ocağı'nda 1 milyon 100 bin ton agrega üretilmesi işini ihaleye çıkardı. Yaklaşık maliyeti 8 milyon 310 bin lira olan ihaleye dört firma katıldı....

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaan Kolçak tarafından kuruldu. 

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Evrim Günal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Aslider İnşaat Malzemeleri ve Hafriyat Nakliyat Temizlik Maddeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslider İnşaat Malzemeleri ve Hafriyat Nakliyat Temizlik Maddeleri Plastik Hammadde Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Mültefit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu.

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Minaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Bağcılar, Çınar Mahallesi, 13. Sokak'ta kuruldu.

Sun Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şükrullah Sun tarafından 750 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Haziran'da Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Sevgi Konuk Beykoz'da kaçak hafriyat dökenlere karşı mücadele ediyor!

Beykoz' daki evinin karşısına hafriyat ve moloz getirip döken plakasız kamyonları tek tek not ederek suç duyurusunda bulunan Sevgi Konuk tehditlere rağmen boyun eğmediğini söyledi...

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ekkur Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekkur Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Ekmek, Hüseyin Kuralay tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Atagünler Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atagünler Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Atagün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Kayalı İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı İnşaat Hafriyat Limited Şirketi, Salih Kayalı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs 2014 tarihinde Eyüp, Topçular Mahallesi, Tornacı Sokak 'ta kuruldu.

Karagözoğlu Turizm İnşaat ve Hafriyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karagözoğlu Turizm İnşaat ve Hafriyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Karagöz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs 'ta Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Öztürkmen Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Sinema Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Sinema Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Türkmen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta kuruldu.

yerginler hafriyat agrega ihalesi Haberi

yerginler hafriyat agrega ihalesi


Kayseri Büyükşehir Belediyesi 8.3 milyon liralık ihale yaptı. Agrega üretilmesini içeren ihaleye 4 firma katıldı.


Büyükşehir Belediyesi, Gürpınar Taş Ocağı'nda 1 milyon 100 bin ton agrega üretilmesi işini ihaleye çıkardı. Yaklaşık maliyeti 8 milyon 310 bin lira olan ihaleye dört firma katıldı. İhaleye katılan firmalardan, Yerginler Hafriyat 5 milyon 395 bin lira, Yükseller İnşaat 6 milyon 187 bin lira, Turan İnşaat 7 milyon 924 bin lira ve Aydın İnşaat 8 milyon 888 bin lira teklif verdi.


İhaleyi kazanan firma, verilen tekliflerin değerlendirilmesinin ardından belli olacak.


Maraş...