09 / 05 / 2024

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih Dervişali Mahallesi'nde, Tarek Al Alo Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saper tarafından kuruldu.

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yolcu tarafından kuruldu.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakan Sarı tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Bu fırsat kaçmaz! Başvurular bugün başladı, girişim başına 50 bin dolar ve yurt dışı imkanı

Sanayi Bakanlığı bünyesindeki program için başvurular bugün başladı. Söz konusu programa  kabul edilenlere, girişim başına 50 bin dolar destek verilecek.

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, Tarek Al Alo Müdürlüğü'nde kuruldu.


Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Şirket, her türlü inşaat işlerini müteahhit veya taşeron olarak yapmak, yaptırmak ve işletmek, teknikal, teknoloji gerektiren binaları ve alt yapı, su, kanalizasyon, arıtma tesisleri, deniz deşarjları, katı ve tehlikeli atık tesisleri ve depolama alanları, saha tanzimleri, yol, köprü, otel, iş merkezleri, turistik tesisler, fabrika ve sanayi tesisleri ile ticaret merkezlerini, yurt içinde ve dışında yapmak,  bu tesislerle ilgili makine, elektrik, havalandırma, otomasyon sistemleri, tesisat ve montajları yapmak, bunlarla ilgili bilumum malzeme, makine, teçhizat ve aksamı imal etmek, ettirmek, iç ve dış ticaretini yapmak. -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane...