03 / 05 / 2024

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat adres 

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat adres 

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihat Tutşi tarafından açıldı.

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güngör tarafından kuruldu.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Kasım Öztürk tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Aksu Yer Mühendislik Sondaj İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Yer Mühendislik Sondaj İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Aksu tarafından kuruldu.

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihat Tutşi tarafından açıldı.

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ergür tarafından kuruldu.

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Atanur Çetin imzasıyla kuruldu.

ABM Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sondaj Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

ABM Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sondaj Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi 8 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile kuruldu. Şubenin yetkilisi Ali Bozkurt...

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat adres  Haberi

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat adres 

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihat tutşi tarafından açıldı.

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Jeoloji ve inşaat mühendisliği alanına giren her türlü plan Çet raporu hazırlama, proje işlerini yapak yaptırmak, proje ihalelerine katılmak ve ihaleleri taahhüt etmek ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Adres: Molla Fenari Mh.Nur-U Osmaniye Cd.Orıent Bazaar Bl.No:45/Z05...