01 / 07 / 2024

yeryüzü şirketi nerede

yeryüzü şirketi nerede

Yeryüzü Asfalt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halit Kutlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı!

FABAY Life tarafından Fethiye'de inşa edilen Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı. Peki FABAY Kızılada nerede? Hangi konut tipleri var? İşte FABAY Kızılada projesi ile ilgili ayrıntılar...

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Dev firmadan 90 milyon euroluk hamle! Çare olacaklar

BioNTech ile birlikte korona aşısına umut olan ABD'li şirket Pfizer, Fransız şirketi Valneva'ya 90,5 milyon euro yatırım yaparak yüzde 8.1 hissesini satın alacak. Böylece Lyme hastalığına çare aranacak.

Gayrimenkulde rezidans trendi sona mı eriyor?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Nilüfer Kas, bugünkü köşesinde gayrimenkul sektöründeki son durumu kaleme aldı. İşte Nilüfer Kas'ın 'Gayrimenkul alıcısı gökyüzünü bıraktı yeryüzüne indi' başlıklı yazısı...

Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan restorasyon alanında çalışamayacak!

Yeryüzü Mühendisleri Derneği, Tarihi Koruma ve Restorasyon alanında hizmet veren bireylere, Avrupa Birliği onaylı mesleki yeterlilik standartlarına uygun donanımlı elemanlara sertifika vermek amacı için “KURAM Mesleki Sınav Merkezi” projesini başlattı.

Suriye'ye 2011 sonrası ilk turizm yatırımı!

Şam'da 19 milyon dolara iyileştirilen iki oteli işletecek olan Fransız şirketi, Suriye'nin turizminin canlanmasını ve yeniden inşa sürecinde iş dünyasından ziyaretçi akınına uğramasını hedeflediklerini belirtti.

Louvre Hotel Group, Şam'da iki lüks otel işletecek!

Suriye Şam'da 19 milyon dolara iyileştirilen iki oteli işletecek olan Fransız şirketi, Suriye'nin turizminin canlanmasını ve yeniden inşa sürecinde iş dünyasından ziyaretçi akınına uğramasını beklediklerini bildirdi.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Senegal Dakar-Diamniadio Tren Hattı projesine Türk imzası!

Senegal'in başkenti Dakar'da 2019 yılında hizmete girecek Dakar-Diamniadio tren hattını, Fransız şirketi EIFFAGE ile Türk şirketi Yapı Merkezi inşa ediyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran kent bahçelerini önerdi!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu yıl kent bahçeleri gönüllüsü olarak Yeryüzü Derneği’ne destek veriyor...

Dikey mezarlar geliyor, mezarlık sorunu çözülüyor!

Son 50 bin yılda yeryüzünde 101 milyar insanın yaşayıp öldüğü söyleniyor. Bugünkü nüfusun yedi milyarı aştığı ve bunların önümüzdeki yüzyıla dek öleceği düşünüldüğünde bu insanların nereye gömüleceği konusu için çözüm önerileri düşünülüyor.

Kadir Topbaş Şile'deki yatırımları inceledi!

İBB Başkanı Topbaş, Yeryüzü Pazarı'nı ziyaret etti, Kültür Merkezi ile Şile Meydanı ve Zeminaltı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.

Nurol GYO çalışanları doğa eksikliği sendromuna karşı ‘’permakültür’’dedi!

Nurol GYO çalışanları N-Green çözümü kapsamında doğa ile bağlarını kuvvetlendirmek ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Yeryüzü Derneği’nden temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimleri aldı.

yeryüzü şirketi nerede Haberi

yeryüzü şirketi nerede

Yeryüzü Asfalt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halit Kutlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi'nde kuruldu.


Yeryüzü Asfalt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü yol işlerinin yapılması, asfaltlanması, bakım ve onarımının yapılması. Her türlü izolasyon malzemelerinin alım, satım ve döşenmesi. b. Her türlü yurtiçi ve yurtdışı kara, hava, deniz nakliye işleri yapmak, araçlar satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek. c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj...