02 / 05 / 2024

Yes Oto yeni ofisleri

Yes Oto yeni ofisleri

Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise'la anlaşma imzalayan Yes Oto, 5 yılda 3 milyon TL yatırım yapacak. Şirket, 2016'da K. Irak ve Türk Cumhuriyetleri'ne ofis açacak...

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

Evans Çayyolu'yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL'lik proje!  

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 324 konutluk yeni proje inşa edecek. Evans Çayyolu projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Araç sahipleri dikkat! LPG'ye 61 kuruş yeni zam! 

Araç sahiplerinin merakla takip ettiği akaryakıt fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı ve LPG oto gaza dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde 61 kuruşluk yeni zam uygulandı.  

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Önder Kara tarafından kuruldu.

Apartman altında oto galeri dönemi 1 Eylül'de sona eriyor!

Yeni yönetmeliğe göre, 1 Eylül’den itibaren apartman altı galerilerde oto satışına izin verilmeyecek. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “ikinci el”e düzen geleceğini kaydetti...

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına yeni düzenleme getirildi!

Oto galeriden lunaparklara kadar birçok iş yerini yakından ilgilendiren iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi.

Diyarbakır yeni oto sanayi sitesine kavuşuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır’da hayata geçireceği oto sanayi sitesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'ne 814 dükkan!

TOKİ, Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'nde 324 adet tip-1 ve 190 adet tip-2 olmak üzere toplam 814 dükkan inşa edecek.

Kosifler Oto'dan 100 milyon TL'lik plaza yatırımı!

Kosifler Oto 2 yılda 250 milyon TL'lik yatırım hedefini gerçekleştiriyor. Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL harcayan firma yeni showroom ve servis yatırımı yapacak.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Yeni Oto Pazarı'nın inşaatı başladı!

Erzurum Yeni Oto Pazarı ve Mahrukatçılar Sitesi’nin inşaatı başladı. Yeni Oto Pazarı ve Mahrukatçılar Sitesi’nin yerinin dolgu ve drenaj çalışmasının nisan ayına kadar tamamlanması hedefleniyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

Yes Oto yeni ofisleri Haberi

Yes Oto yeni ofisleri

Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise'la anlaşma imzalayan Yes Oto, 5 yılda 3 milyon TL yatırım yapacak. Şirket, 2016'da K. Irak ve Türk Cumhuriyetleri'ne ofis açacak.


Gürbaşlar Grup'un iştiraki YES Oto, ABD merkezli dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise'la franchise anlaşması imzalayarak hedef büyüttü. Bu işbirliğiyle sektörün lider firması olacaklarını belirten YES Oto Kiralama Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özarslan Tangün, 5 yılda 3 milyon TL yatırım planladıklarını söyledi. Tangün, "2 bin 500 araçlık kısa dönem filomuz var. Bu sayıyı 5 bine çıkaracağız. 46 ofisimiz bulunuyor. Bunu da 60'a ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi. 


TÜRK CUMHURİYETLERİ'NE OFİS 

Enterprise'ın Türk Cumhuriyetleri ve Kuzey Irak'ta tek lisansörü olduklarını kaydeden Tangün, "Bu bölgeler bizim sorumluluğumuzda. 2016'da bölgede birçok ofis açmayı planlıyoruz" diye konuştu. Sektörün yıllık yüzde...