05 / 05 / 2024

Araç sahipleri dikkat! LPG'ye 61 kuruş yeni zam! 

Araç sahipleri dikkat! LPG'ye 61 kuruş yeni zam! 

Araç sahiplerinin merakla takip ettiği akaryakıt fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı ve LPG oto gaza dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde 61 kuruşluk yeni zam uygulandı.  



Araç sahiplerinin merakla takip ettiği akaryakıt fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı ve LPG oto gaza dün gece yarısından geçerli olacak şekilde 61 kuruşluk yeni bir zam yapıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren zammın pompa satış fiyatlarında görüleceği belirtildi. 

Sputnik News'te yer alan habere göre; arabası olanlar son zamanlarda sık sık akaryakıt fiyatlarına yapılan zam haberleriyle karşılaşıyor. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren yeni bir açıklama daha geldi ve dün geceden itibaren geçerli olacak yeni zam Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından açıklandı. Buna göre, LPG'ye yeni gelen zammın 61 kuruş olduğu belirtildi. 

Araç sahipleri dikkat! LPG ye 61 kuruş yeni zam! 

EPGİS'in konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunduğu belirtildi. Zam açıklamasında "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 02/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Oto gazda 61 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur" ifadelerine yer verildi.

Emekli maaşlarında artış olacak! Hesaplarınızı kontrol edin...

Mazot ve gübre desteği ödeme takvimi açıklandı mı? Çiftçiler dikkat!  

Elektrik faturalarında müjde! İndirim geldi! Mart'ta kim ne kadar elektrik faturası ödeyecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön