15 / 05 / 2024

yeşik konut kredisi

yeşik konut kredisi

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, uluslararası çevre sertifikalarına aday olan projeler için doğrudan yeşil konut kredisi kullanabileceklerin söyledi...

İş Bankası açıkladı! İş Bankası'ndan ucuz konut kredisi, 120 ay vade için güncel oranlar neler? 

Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için İş Bankası’ndan çok önemli bir açıklama geldi. Buna göre, bankanın sunduğu yeni konut kredisi imkanı ile 850 bin TL’ye ev sahibi olmak artı daha kolay olacak.

O rakamlar açıklandı: Konut kredisi kullanımı 444 milyar 280 milyon TL'ye ulaştı!

BDDK tarafından açıklanan rakamlara göre tüketici kredilerinin tutarı, 19 Nisan 2024 tarihi itibarıyla 5 milyar 517 milyon TL arttı ve 1 trilyon 622 milyar 581 milyon TL'ye çıktı. Söz konusu kredilerin 444 milyar 280 milyon lirası konut kredisi olarak belirtildi.

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Konut kredisi faizleri yüzde 50'ye doğru gidiyor! Kredilerin ödenebilmesi hayal oldu!

Konut fiyatlarının yanı sıra, konut kredisi faizleri de resmen uçuşa geçti. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte o açıklama...

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi yaptığı açıklamada 2023'te tüketici kredisi talebinde kayda değer bir düşüş yaşandığını belirterek, konut kredisi başvuru oranlarının yüzde 5,7'ye düştüğünü açıkladı.

Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

Vakıfbank tarafından konut kredisi alanında önemli bir duyuru yapıldı. Banka, 2 milyon TL’ye kadar konut kredisi vereceğini açıklarken, bu kredinin maliyet tablosunu ve faiz oranlarını da yayımladı.

Milyonlarca kişinin ev alma umudu yeşerdi: 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek?

Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını merakla sorguluyor. Hükümetin konut kredisi kampanyası ev almak isteyenlerin umudunu tekrardan yeşertti. İşte konut kredisine ilişkin tüm detaylar...

ABD'de mortgage (konut kredisi) faizleri yükselirken başvurular azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, önceki hafta yüzde 7,27'ye oranında artarken, mortgage başvuruları 1996 yılından bu yana en düşük seviyeye geriledi.

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA, ev almak isteyen müşterileri için 20 yıl vadeli konut kredisi maliyet hesaplama tablosunu kullanıma sundu. 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi için 240 ay vadeli taksit seçeneği sunulmaktadır.

Binlerce kişiye faizsiz konut kredisi müjdesi! Faizsiz konut kredisinde ve Toplu Konut Kanunu'nda kapsam değişiyor!

TBMM'ye sunulan Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi kapsamında Teklif ile, 1005 sayılı Kanun kapsamında aylık bağlanan İstiklal Madalyası sahipleri ile Kore ve Kıbrıs gazilerinin de faizsiz konut kredisi hakkından yararlanmaları amaçlanıyor. 

Konut kredisi faiz oranları 2022'ye nasıl başladı?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yeni yıl ile beraber konut kredisinde en uygun faiz oranı uygulayan bankayı araştırıyor. Peki, konut kredisi faiz oranları yeni yıla nasıl başladı? İşte detaylar...

Şehit yakınları ve gazilere 'faizsiz konut kredisi' müjdesi!

TBMM'ye sunulan Gaziler ile Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile şehit yakınları ve gazilere faizsiz konut kredisi verilmesi planlanıyor.

Konut kredisi hesaplamasında yeni dönem! 

Bankalar 2021 bahar ayları için konut kredisinde yeni kredi fırsatlarını açıkladı. Yeni kampanya dahilinde 200 bin TL'ye kadar kredi çekerek 120 ay vade ile ödeme imkanı sunuluyor. Konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar yeni faiz oranları hesaplamalarını araştırıyor. 

yeşik konut kredisi Haberi

yeşik konut kredisi

Türkiye'de yeşil konut kredisi dönemi Yapı Kredi işbirliği ile yapan Soyak Holding konut projeleriyle başladı. Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel, yeşil konut kredisiyle sektörümüzde bir ilke daha adım atmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. 


Çamlıbel, Yapı Kredi'nin, kredi faiz oranlarından 3 puan düşürerek Türkiye'nin en düşük faizli Avantajlı Yeşil Konut Kredisi ile ev sahibi olmak isteyenlerin, ancak yeşil bina konsepti ile tasarlanan projelerden ev alabileceklerini  söyledi. Çamlıbel, ayrıca uluslararası çevre sertifikalarına aday olan projeler için doğrudan yeşil konut kredisi kullanabileceklerini ifade...