08 / 05 / 2024

yeşiköy bungalov evler

yeşiköy bungalov evler

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Florya Eğitim Tesisleri’nde Sibirya, Finlandiya, Ukrayna veya İsveç’ten ithal edilecek çam ağaçları ile yapmayı planladığı bungalovlar için açtığı ihaleyi iptal etti.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Ordu'da bungalov evler yenileniyor!

Ordu'da özellikle kayak severler tarafından tercih edilen bungalov evler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonuna hazırlanıyor. 

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri açıldı!

İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi de bugün itibariyle hizmete girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hizmete açılacak olan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ne ilişkin paylaşım yaptı.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri bugün açılıyor!

Salgın ve afetlerde kullanmak üzere inşa edilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ile restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi bugün hizmete açılacak.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri yarın açılacak!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ve Hadımköy Doktor İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Yarın açılması planlanan hastanenin son durumu havadan görüntülendi.

Yeşilköy Acil Durum Hastanesi'nin yapım hikayesi TRT Belgesel'de yayınlanacak!

Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin yapım hikayesi 31 Mayıs tarihinde saat 21.00'de TRT Belgesel'de yayınlanacak.

TRT, Yeşilköy Pandemi Hastanesi'nin yapım hikayesinin belgeselini çekti!

TRT, Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin yapım hikayesini konu alan belgesel çekti. 

Yeşilköy'deki pandemi hastanesi 31 Mayıs'ta açılıyor!

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs tarihinde açılışını duyurduğu hastane inşaatındaki son durum da havadan görüntülendi.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Yeşilköy Bot İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Yeşilköy Bot İskelesi Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

yeşiköy bungalov evler Haberi

yeşiköy bungalov evler

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) Yeşilköy sahiline yapmayı planladığı 7 adet bungalov için 8 Mayıs 2018 tarihinde açtığı ihale, teknik şartnamenin uygun olmaması nedeniyle iptal edildi. Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin haberine göre, DHMİ, ihale şartnamesinin “Yapılacak İşler” bölümünün “Ağaçlar” kısmında “Bütün görünen ağaçlar fırında kurutulmuş, nem oranı uluslararası standartlarda olan (nem oranı idare tarafından kontrol edilecektir) (Sibirya, Finlandiya, Ukrayna veya İsveç) ithal çam olacaktır” maddesinin yer aldığı belirtildi.

REKABET DARALTICI BİR HALDE

Bu maddenin, yerli isteklilerin katılımıyla yerli malı teklif edilmesini engelleyici ve rekabeti daraltıcı yönde olduğu açıklandı. Kamu alımları alanında ulusal politikalara uyum sağlanmasının büyük önem arz ettiğine dikkat çekilerek ihalenin iptaline karar verildiği de belirtildi.

YEŞİLKÖY SAHİLİNE YAPILACAK

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü, 3. Havalimanının açılmasının ardından taşınacak olan Atatürk Havalimanı'na bağlı...