17 / 05 / 2024

Yeşil Dostu konut projeleri

Yeşil Dostu konut projeleri

Perakende ürün ve hizmet sunulan alanlar, mağazalar, marketler, AVM’ler, ofisler, restoranlar, okullar ve hastanelerin yönetim modelleri ‘ Yeşil Dostu - Green Check ’ Sertifika ile belgelendirilecek.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

VakıfBank’tan 'Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası!

Türkiye’nin ilk karbon negatif bankası olan VakıfBank, sürdürülebilir bankacılık çalışmalarını sürdürüyor .Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile yakın zamanda 200 milyon Euro’luk  'Yeşil Konut Kredi’ anlaşmasına imza atan VakıfBank, bu kapsamda ‘Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası başlatıyor.

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası enerji tasarrufu bulunan konutlar için yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile avantajlı Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan 'Yeşil Ev' konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası Yeşil Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde düşük konut kredisi faiz oranlarına ek olarak konut değerinin yüzde 90’ına kadar konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası yeşil ev konut kredisi 2019!

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kapsamında yüzde 1.88 faiz oranlarıyla konut değerinin yüzde 90’ına kadar konut kredisi kullandırıyor...

Bizim Yeşil Vadi teslimleri!

Ankara Yenimahalle'de Sınırlı Sorumlu Bizim Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Yeşil Vadi projesi 35 bin 95 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

ÇEDBİK Konut ve EDGE Yeşil Bina Sertifika Programı 28 Şubat'ta!

Türkiye'nin ilk ve tek Yeşil Bina Sertifika Sistemi olan ÇEDBİK-Konut Sertifika tanıtım toplantıları devam ediyor. ÇEDBİK Konut ve EDGE Yeşil Bina Sertifika Programı 28 Şubat'ta yapılacak. 

Maltepe Yeşil Mavi konut fiyatları!

Toplam 268 konut ve ticari birimlerden meydana gelen Yeşil Mavi Maltepe projesi Haziran 2019 yılında teslim edilecek. Maltepe Yeşil Mavi konut fiyatları 432 bin TL’den başlıyor.

Yeşil Mavi Evleri Maltepe konut fiyatları!

Yeşil Mavi Evleri 19 katlı dört blok olarak yükseliyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri bulunan projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

Yeşil Dostu konut projeleri Haberi

Yeşil Dostu konut projeleri

Sürdürülebilirlik Akademisi, sürdürülebilir iş modellerinin gelişimi için yine bir ilki gerçekleştirdi. Perakende ürün ve hizmet sunulan alanlar, mağazalar, marketler, AVM’ler, ofisler, restoranlar, okullar ve hastanelerin yönetim modelleri ‘Yeşil Dostu- Green Check’ Sertifika ile belgelendirilecek. Değişen tüketici beklentileri ve karşı karşıya olunan risklerin fırsata dönüştürülmesi için iş dünyasının geleneksel iş modellerini değiştirmesi ve sürdürülebilir iş modellerine hızla geçiş yapması hedefiyle çalışan Sürdürülebilirlik Akademisi, Türkiye’de değişimi hızlandıracak iş modeli sertifikası olan “Yeşil Dostu” Sertifikayı Bureau Veritas ile birlikte geliştirdi. 

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından dünyanın önde gelen belgelendirme kuruluşlarından Bureau Veritas iş birliğinde, uluslararası sertifikasyon standartları ekseninde geliştirilen “Yeşil Dostu-Green Check Sertifika”, çevre yönetimi, enerji yönetimi, su yönetimi, atık ve geri dönüşüm, karbon ayak izi gibi kriterler üzerinden yapılan değerlendirmeyle verilecek. Marketler, mağazalar, AVM’ler,...