10 / 05 / 2024

Yeşil Endüstri

Yeşil Endüstri

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeşil dönüşüm için "Ulusal Emisyon Ticaret Sistemi" geliştirilecek

Orta Vadeli Programı kapsamında, Yeşil Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte Yeşil Endüstri Bölgesi Sertifikasyon Sistemi birlikte tamamlanarak, çevreye duyarlı, sürdürülebilir sanayi ve döngüsel ekonomi alanları oluşturulmasına hız verilecek. İşte haberin detayları..

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Seçil Selvili tarafından kuruldu.

Türk demir-çelik endüstrisinde Yeşil Mutabakat dönüşümü 2025'e kadar yapılmalı!

Türk Demir Çelik Sanayisi AB Yeşil Mutabakatı'ndan en çok etkilenecek sektörlerden biri olacak. Bu nedenle sektörde Yeşil Mutabakat dönüşümünün 2025'e kadar tamamlanması gerektiği ifade ediliyor.

Yeşil GYO İnnovia 2 ve 3'ten 20.6 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 3 projesinde kayıtlı 8 adet, İnnovia 2 projesinde kayıtlı 2 adet, toplam 10 adet bağımsız bölümü Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'den KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satın aldı. 

Yeşil GYO, Innovia 2'deki 17 konutu 6.7 milyon TL'ye sattı!

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki 17 adet konut niteliğinde bağımsız bölümün, tapu kayıt ve stok farklılıklarının giderilmesini teminen Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'ye  KDV hariç toplam  6 milyon 757 bin 442 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Yeşil Yapı'nın 2020 olağan genel kurul toplantısı tescillendi! 

Yeşil Yapı Endüstrisi'nin 28 Şubat 2020'de gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

Yeşil Yapı 2018 gelir tablosu!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin 1 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 dönemine gelir tablosu geçici vergi beyannamesi ekinde Davutpaşa Vergi dairesine sunuldu.

Innovia 2'deki 13 bağımsız bölüm Yeşil Yapı Endüstrisi'ne satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil Gayrimenkul Innovia 2'deki 13 bağımsız bölümün satımı hakkında bildiri yayınladı.

Frd Endüstri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Endüstri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'ye Faruk Demir imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeşil Yapı'dan hisse satışı haberlerine açıklama!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş, hisse satışıyla ilgili çıkan haber ve söylentilere ilişkin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. İşte o açıklama..

Yeşil Yapı Endüstrisi 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 6 aylık ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, ilgili ara dönem için düzenlenen sınırlı bağımsız denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığını gösteren faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil Yapı Endüstrisi 2016 yılı sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 30 Haziran 2016 tarihli konsolide finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık ara hesap dönemine ait konsolide kar, zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu yayınladı.

Yeşil Endüstri Haberi

Yeşil Endüstri


Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.


Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüne ilişkin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların birer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, tekstiller, her türlü oto yedek parçaları vs toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alım, satımı, ithali , ihracı,   2-) Her türlü hurda paslanmaz, demir-çelik...