30 / 04 / 2024

Yeşil Gayrimenkul değerleme raporu açıklaması

Yeşil Gayrimenkul değerleme raporu açıklaması

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Gayrimenkul değerleme tarifesine yüzde 50'ye yakın zam geldi! SPK duyurdu: Konut, ofis, fabrika, arsa.. Tek tek değişti!

SPK 2023 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi tutarlarında güncellemeye gitti ve yaklaşık yüzde 50 oranında zam uyguladı. İşte o rakamlar...

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Panora AVM 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Panora GYO'nun aktifinde bulunan Panora AVM'ye ilişkin gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı.

Panora GYO Panora AVM gayrimenkul değerleme revize raporu!

Panora GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket bünyesinde bulunan Panora AVM ye ilişkin gayrimenkul değerleme revize raporunu yayınladı. 

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Yeşil GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Yeşil GYO, değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Reysaş GYO Adana Suluca 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana ili Sarıçam ilçesinde yer alan gayrimenkulünün 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye 17. Uluslararası ödül!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, alanında Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards danışmanlık kategorisinde 17. ödülünü aldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme, Proestate 2017'ye katıldı!

Yurt içi ve yurt dışındaki Gayrimenkul konulu fuarları yakından takip eden Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Rusya’da gerçekleştirilen PROESTATE Uluslararası Emlak ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Yeşil GYO değerleme şirketlerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2017 yılı için değerleme şirketini seçti. Kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye Euromoney’den 3 ödül!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Euromoney tarafından "Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme, Araştırma ve Tüm Değerlendirmeler alanında En İyi Danışmanlık Firması" seçildi.

Nurol GYO, Vera Gayrimenkul Değerleme'yi seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak.

Yeşil GYO, değerleme şirketini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında 2016 yılı değerleme şirketinin seçimi ve marka lisans sözleşmesini imzaladı. İşte KAP'a yapılan açıklama..

Yeşil Gayrimenkul değerleme raporu açıklaması Haberi

Yeşil Gayrimenkul değerleme raporu açıklaması


Yeşil Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz portföyünde yer alan gayrimenkullerle ilgili olarak 2013 yıl sonunda  Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporları Sermaye Piyasası Kurulu tarafından incelenmiş olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 18.07.2014 tarih ve 12233903-340.99-625 sayılı yazısı ile Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından revize edilmesi talep edilmiştir. Bu talebe istinaden Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından revize edilmiş olan; 2013/7983 numaralı Innovia 2. Etap 49 Adet Ticari Ünite'ye, 2013/7984 numaralı Körfez Arsalar'a, 2013/7985 numaralı Arifiye Arsalar'a, 2013/7986 numaralı Innovia 2. Etap 3682 Adet Daire'ye ve 2013/7987 numaralı Innovia 1. Etap 10 Adet İşyeri'ne ilişkin 2013 Yıl Sonu Revize Gayrimenkul Değerleme Raporları ekte yer almaktadır.


Yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile...