08 / 05 / 2024

Yeşil GYO miktar hareketi

Yeşil GYO miktar hareketi

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Yeşil GYO'dan olağandışı hareketlerine ilişkin özel durum açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket  tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

Yeşil GYO'nun ortaklık aleyhine açılan davası 11 Temmuz'a bırakıldı!

Yeşil GYO ortaklık aleyhine açılan davasının 9 Mayıs 2019 tarihinde yapılan duruşmasında, yargılamanın 11 Temmuz 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Metin Başer, Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Yeşil GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fermani Özgür Altun'un yerine Metin Başer'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere seçilmesine karar verildi. 

Murat Kurum: Yeşil alan miktarını daha da artırmayı hedefliyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şehir planlaması yaparken içinde parklar, sosyal donatılar ve yeşil alanların olduğu alanları da ayırdıklarını, yeşil alan miktarını daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi...

Yeşil GYO'ya iflas davası!

Satışlarına 2011 yılında başlanan ve kaba inşaatı henüz tamamlanamayan 6 bin 500 konutluk Innovia 4 projesini hayata geçiren Yeşil GYO aleyhine iflas davası açıldı.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Yeşil GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil GYO, 1 Ocak 2018 - 30 Eylül 2018 hesap dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Yeşil GYO'nun Sakarya'daki gayrimenkulünün revize değerleme raporu!

Yeşil GYO Sakarya, Arifiye'deki 2 adet arsaya ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Yeşil GYO'nun Körfez'deki gayrimenkulünün revize değerleme raporu!

Yeşil GYO Kocaeli, Körfez'de bulunan 21 adet parsele ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Fermani Özgür Altun, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Fermani Özgür Altun bugün işlerinin yoğunluğu nedeniyle Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Yeşil GYO  yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO  yönetim kurulu komite üyelerini seçtiğini bildirdi. 

Yeşil GYO 2018 faaliyet raporu!

Yeşil GYO 2018 yılının ilk 3 ayına ait faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını  yayınladı. 

Yeşil GYO miktar hareketi Haberi

Yeşil GYO miktar hareketi

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağandışı fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Yeşil GYO'dan KAP açıklaması:
Borsa İstanbul'un 08.01.2021 tarih ve BİAŞ-2-95 sayılı yazısına istinaden, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre Şirketimiz tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla...