26 / 05 / 2024

Yeşil GYO Yatırım

Yeşil GYO Yatırım

Dev Innovia projesini portföyünde bulunduran Yeşil GYO Yatırım Yapılabilir Kredi notunu alarak, GYO’lar arasında bir ilki gerçekleştirdi

Yeşil GYO 2022'nin ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? Resmen açıklandı! 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket 30 Eylül 2022 tarihi itibarıyla 410 milyon 742 bin 617 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Yeşil GYO'nun dönen varlıkları, aktif toplamı ve özkaynakları ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Yeşil GYO 2022'nin ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil GYO, 1 Ocak 2022-30 Haziran 2022 dönemine ilişkin faaliyet raporunu, finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. Peki Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2022'nin ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO'nun iflas davası 9 Aralık'ta!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) aleyhine açılan iflas davasının yargılaması 9 Aralık günü saat 10:05'te yapılacak. 

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Yeşil GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin teklifin Genel Kurul'a iletilmesine karar verdi...

Yeşil GYO İnnovia 2'deki 67 adet bağımsız bölüm 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947 Ada 54 nolu parselde yer alan O Blok 67 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1234 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO'nun olağanüstü genel kurul 2'nci toplantısı gerçekleşti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağanüstü genel kurul 2. toplantısının detaylarını paylaştı.     

Yeşil GYO'nun sermayesi ne kadar?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TTK 376. maddesi kapsamında yapılan açıklama hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO'dan ayrılma hakkı kullanımı açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ayrılma hakkı kullanımı ile ilgili açıklama hakkında açıklama yaptı...

Yeşil GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yasal kayıtlara göre 36 milyon 700 bin 375 TL zarar oluştuğu için kar dağıtımı yapılmaması teklifinin Genel Kurul'a iletilmesine karar verildi...

Yeşil GYO Esenyurt'taki kreş binası hissesini 11 milyon 950 bin TL'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) taşınmaz satışı hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO Yatırım Haberi

Yeşil GYO Yatırım

Turkrating  (Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) Yeşil GYO’ya Uzun vadeli BBB ve kısa vadeli A2 kredi notu verdi. Türkiye’nin önde gelen konut projesi yatırımcılarından olan Yeşil GYO 2011 yılsonu itibariyle halka açık 23 GYO arasında aktif büyüklük açısından 6. sırada bulunuyor.


Yeşil GYO CFO’su Arda Tugay, Turkrating tarafından verilen uzun ve kısa vadeli kredi derecelendirme notlarının – Yatırım Yapılabilir- seviyede olduğunu belirterek, YGYO’nun yönetim gücü, yönetim stratejileri ve önümüzdeki yıllarda mali yapısının güçlenmesine yönelik beklentileri yansıttığını ifade etti.


Tugay ilk defa bir GYO’nun kredi derecelendirme notu aldığını, Yeşil GYO’nun şeffaflık ilkelerine bağlılığı doğrultusunda daha önce – Kurumsal Yönetim Derecelendirme- notu alan ilk GYO olarak da sektöre öncülük ettiğini ekledi.


Yeşil GYO portföyünde İstanbul Beylikdüzü’nde 14.000 konuttan oluşan Innovia Projesi ile Körfez ve Silivri...