04 / 05 / 2024

yeşil kuruluş sertifikası alan havalimanı hangisi

yeşil kuruluş sertifikası alan havalimanı hangisi

Havalimanı Müdürü Muslu, Nevşehir Kapadokya Havalimanı’nın, çevreye en az zarar verecek şekilde, çevre dostu bir terminal işletmeciliği modeli oluşturduğunu belirterek, 'Yeşil Kuruluş' unvanını almaya hak kazandıklarını belirtti...

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Gittigidiyor'a Yeşil Ofis Sertifikası verildi!

GittiGidiyor, WWF Türkiye'nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı'nı başarıyla tamamladı ve "Yeşil Ofis Sertifikası" almaya hak kazandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

Metin Başer, Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Yeşil GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fermani Özgür Altun'un yerine Metin Başer'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere seçilmesine karar verildi. 

Türkiye dünyada en çok yeşil bina sertifikası alan 6'ıncı ülke!

Türkiye 150 ülkeyi kapsayan bir araştırma sonucunda, LEED yeşil bina sertifikası alan ülkeler sıralandı. Buna göre, Türkiye dünyada en çok yeşil bina sertifikası alan 6'ıncı ülke oldu.

Gaziantep Büyükşehir'e yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’na verilen Yeşil Bina Sertifikası’nı teslim aldı.

Cengiz Dilli, Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Cengiz Dilli, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi oldu. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Gaziantep Büyükşehir Belediye binasına yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Binası, Yeşil Bina sertifikasını en iyi (Excellent) seviyede aldı.

Innovia 4 mağdurları Engin Yeşil'le görüştü!

Innovia 4 mağdurları Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ile görüştü. İşte detaylar...

Fermani Özgür Altun, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Fermani Özgür Altun bugün işlerinin yoğunluğu nedeniyle Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Engin Yeşil'den Innovia 4 açıklaması!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, inşaatı duran Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

yeşil kuruluş sertifikası alan havalimanı hangisi Haberi

yeşil kuruluş sertifikası alan havalimanı hangisi


Nevşehir Kapadokya Havalimanı’na, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 'Yeşil Kuruluş' unvanı verildi.


Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu, Nevşehir Kapadokya Havalimanı'ına 'Yeşil Kuruluş' unvanı verildiğini söyledi. Muslu, yaptığı açıklamada Nevşehir Kapadokya Havalimanı’nın, çevreye en az zarar verecek şekilde, çevre dostu bir terminal işletmeciliği modeli oluşturduğunu belirterek, 'Yeşil Kuruluş' (GreenCompany) unvanını almaya hak kazandıklarını belirtti.


Nevşehir Kapadokya Havalimanı’nın, Türkiye’deki toplam 52 Havalimanı içerisinde Yeşil Kuruluş (GreenCompany) sertifikası alan ilk 10 Havalimanı arasında yer aldığını belirten Muslu, “Önemli çevresel boyutu olan tüm faaliyetlerin etkin kontrolü ile ilgili riskleri minimize etmeyi ve iklim değişiklikleri ve küresel ısınmanın önlenmesi amacıyla tüm operasyonlarda doğal kaynak tasarrufunu özendirmeyi ilke edinmiş, bu çerçevede tüm atıklarını, kaynak kullanımını ve faaliyetlerinin çevresel boyutlarını izlemekte ve kontrol altında tutmak için gerekli tedbirleri...