Yeşil Nesil Restoran Haberi
Yeme-içme sektöründe bilinçli bir tüketim anlayışıyla gıda ve ambalaj atığım azaltmak, sertifikalı ve yerel gıda kullanmak, enerji verimliliğini sağlamak için yola çıkan Yeşil Nesil Restoran Hareketi', gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakmayı hedefliyor.
WWF-Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından, Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği, Unilever Food Solutions desteğiyle başlayan Yeşil Nesil Restoran Hareketinin lansman toplantısı, projeye ilk katılan ve Yeşil Nesil Restoran' sertifikası almaya hak kazanan La Mancha Kuruçeşme'de gerçekleştirildi. Lansman gecesinde, WWF-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bayar tarafından Yeşil Nesil Restoran' olmaya hak kazanan La Mancha, Frankie, Sunset, Fenix, Tom's Kitchen ve Kanyon Kitchenette'e sertifikaları takdim edildi.
WWF-Türkiye Başkam Bayar WWF-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bayar, Yeşil Nesil projesi ortaklarına verdikleri destek için teşekkür ederken,...