27 / 04 / 2024

Yeşil Ofis Diploması nedir

Yeşil Ofis Diploması nedir

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, İstanbul ofisi ile sigorta brokerliği alanında Türkiye’de "Yeşil Ofis Diploması" almaya hak kazanan ilk şirket oldu..

Garanti Bankası WWF'den Yeşil Ofis diploması almaya hak kazandı!

Garanti Bankası, Genel Müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programını (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diplomasını almaya hak kazandı.

Garanti, WWF’den “Yeşil Ofis” diploması almaya hak kazandı!

Garanti Bankası, Genel Müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programı’nı (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diploması’nı almaya hak kazanan ilk banka oldu...

Gittigidiyor'a Yeşil Ofis Sertifikası verildi!

GittiGidiyor, WWF Türkiye'nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı'nı başarıyla tamamladı ve "Yeşil Ofis Sertifikası" almaya hak kazandı.

Aksigorta'ya Yeşil Ofis Diploması!

"Bambaşka sigortacılık" anlayışıyla insana, hayvana ve doğaya katkı sağlayan Aksigorta, Doğal Hayatı Koruma Vakfı'ndan (WWF-Türkiye) Yeşil Ofis Diploması kazandı...

BEDAŞ en yeşil ikinci ofis oldu!

BEDAŞ, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanarak "kağıtsız ofis" uygulamasına geçen şirketin ofisi "En Yeşil Ofis" araştırmasında ikinci oldu.

Emel Yeşil Küçükçolak, İstanbul Tower'dan ofis aldı mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tower 205 projesindeki 125 milyon 252 bin 896 TL değerindeki ofisin Emel Yeşil Küçükçolak'a satış işleminden vazgeçildi...

Yeşil GYO, İstanbul Tower'dan 125,2 milyonluk ofis sattı!    

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) taşınmaz satışı hakkında açıklama yaptı.

Emel Yeşil Küçükçolak, İstanbul Tower'dan 125,2 milyonluk ofis aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Tower 205'teki 12 adet ofisi 125 milyon 252 bin 896 TL bedel karşılığında Emel Yeşil Küçükçolak'a sattı...

Arsa yatırımcısının adresi: Yeşil Vadi Arsa Ofisi!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Bugüne kadar 300 milyon TL’nin üzerinde satış yaparak 17 binin üzerinde yatırımcıya hizmet verdi. Ofis yatırımcılara birikimlerini rahatça kazanca dönüştürebilmeleri için vade farksız taksit imkanı sağlıyor. 

Kuzey Yakası Başakşehir: İstanbul'un en yeşil yakası!

Kuzey Yakası Başakşehir projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ofislerin bugün satışa çıktığı Kuzey Yakası Başakşehir'de ofis fiyatları 349 bin liradan başlıyor.

Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri!

17 bin metrekare alanda üzerinde Yeşil GYO Elexia Tuzla projesi konut, otel, AVM, ofis ve Thermal Spa alanlarından meydana geliyor. Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri...

Yeşil GYO Elexia Topkapı ödeme planı!

Yeşil GYO Elexia Topkapı projesinde fiyatlar 593 bin TL'den başlıyor. Elexia Topkapı projesinde konut, ofis ve mağazalar olacak...

sahibinden.com Yeşil Ofis Sertifikası aldı!

sahibinden.com, WWF Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı’nı başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den “Yeşil Ofis Sertifikası” almaya hak kazanan ilk e-ticaret şirketi oldu.

Groupama Plaza sertifikalı yeşil bina oldu!

Groupama'nın akıllı ve çevreci sistemlerle donattığı İstanbul Maslak'ta bulunan merkez ofis binası, Amerika Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED Gold Sertifikasını almaya hak kazandı.

IBS İstanbul ofisi Yeşil Ofis Diploması aldı!

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, İstanbul ofisi ile sigorta brokerliği alanında Türkiye’de "Yeşil Ofis Diploması" almaya hak kazanan ilk şirket oldu..

Yeşil Ofis Diploması nedir Haberi

Yeşil Ofis Diploması nedir

IBS sigorta ve Reasürans Brokerliği, İstanbul’daki Genel Müdürlük ofisinde yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü Yeşil Ofis Programı’nı başarılı ile tamamlayarak, sigorta brokerliği sektöründe Türkiye’de Yeşil Ofis Diploması almaya hak kazanan ilk şirket oldu. Çevre konusunda hassasiyet yaratmak ve ekolojik ayak izini küçültmek amacıyla WWF- Türkiye'nin Yeşil Ofis Programı'na katılan şirket, belirlenen kriterler doğrultusunda bir yılda kağıt tüketimini yüzde 23; elektrik tüketimini yüzde 14 oranında azaltarak ve ofis satın almalarında iyileştirme sağlayarak diplomasını almaya hak kazandı.


Yeşil Ofis Komitesi kuruldu


Yeşil Ofis Programı çalışmaları kapsamında ilk olarak şirket bünyesinde tüm departmanlardan birer kişi seçilerek toplam 5 kişiden oluşan bir ‘Yeşil Ofis Komitesi’ kuruldu. Daha sonra WWF-Türkiye ile birlikte kağıt, elektrik tüketimi ve yeşil satın alma olarak üç kriter belirlendi. Yapılan çalışmalar kapsamında alınan...