28 / 04 / 2024

yeşil premium emlak sistemi

yeşil premium emlak sistemi

Yeşil GYO premium emlak sistemi avantajları nelerdir?: PES ile Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor...

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

O ilçede emlak vergisi borçları resmen siliniyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen deprem nedeniyle Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, emlak vergisi borçları resmen siliniyor...

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Emlak sektöründe yeşil ışık yandı!

Mart'ta hareketlenen konut satışları, emlak piyasasında yeşil ışık oldu. Uzmanlar, gerçekleşen ivmelenmede konut kredilerinin payını vurgularken, gözler kredi rakamlarına döndü.

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Yeşil Land Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Land Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Saad Bashkel ve Anas Aldroobı ortaklığında kuruldu. 

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Açarı ve Hatice Açarı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Esenyurt, Battalgazi Mahallesi, Duygu Sokak'ta kuruldu.

Antalya Kepez'deki yeşil alanlar emlak fiyatlarını artırdı!

Antalya’nın en fazla aktif yeşil alana sahip ilçesi Kepez, vatandaşın olduğu kadar en fazla emlak yatırımcılarının yüzünü güldürüyor. Temalı ve büyük ölçeklerde yapılan parklar, taşınmazların değerlerinin katlanarak artmasındaki en büyük pay sahibi.

Yeşil Vadi, arsa yatırımında ezberleri bozdu!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 1999'dan bu yana müşterilerinin yatırım yapma planları için gösterdiği titizlik ve yarının gelecek vadeden yatırımlarını bulma konusunda isabetli adımlarla emlak ve gayrimenkul sektörünün aranan isimlerinden biri oldu.

2006 yılında Donald Trump, Yeşil İnşaat'la Türkiye'ye gelecek!

2006 yılında dünyanın en büyük emlakçılarından ve sayılı zenginlerinden biri olan Donald Trump, Yeşil İnşaat ile Türkiye'ye gelecekmiş. Şirket, Zincirlikuyu-Maslak hattına dünya çapında iddialı bir kompleks inşa etmeyi hedeflemiş.

Yeşil Ev Emlak Danışmanlık Eksperlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Yeşil Ev Emlak Danışmanlık Otomotiv Eksperlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi, Evren Dalel Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İlk yeşil mahalle olan Altınkale Premium projesinde temel atma töreni yapıldı!

'Altınkale Premium' projesi tamamlandığında Türkiye'nin ilk yeşil mahalle projesi olacak. Proje, 24 dönüm arazi üzerinde 4 adadan oluşuyor. Türkiye'nin ilk yeşil mahalle projesi olacak. Altınkale Premium için temel atma töreni yapıldı.

yeşil premium emlak sistemi Haberi

yeşil premium emlak sistemi


Yeşil GYO premium emlak sistemi avantajları nelerdir?


Yeşil GYO premium emlak sistemi, Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev almaya yardımcı olmak amacıyla geliştirmiş olduğu bir sistemdir. Yeşil GYO Yeşil GYO premium emlak sistemi aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modeli olarakta ifade ediliyor.


Yeşil GYO premium emlak sistemi avantajları nelerdir? sorusuna cevap şöyle veriliyor: PES ile Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor.


Yeşil GYO premium emlak sistemi avantajları nelerdir?


1) Standart kiradan 2 kat fazla garantili kira geliri sağlanabiliyor...


Türkiye’de ilk kez gayrimenkulü gerçek bir yatırım aracına dönüştüren Innovia Suites, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’de yaygınlaşmayı hedefleyen bir otel zinciridir. 15 günlük dönemler halinde gayrimenkul sahibi olabileceğiniz Innovia Suites’de satın aldığınız...