02 / 05 / 2024

yeşil projesi 2016

yeşil projesi 2016

Nef'in Vizyon Atölyesi’nin yeni projesi ‘Yeşil Yol’, 5 milyon metrekarelik yeşil alanıyla İstanbul'a nefes aldıracak. Projenin mali büyüklüğü 7 milyar dolar olacak.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

Yeşil GYO Innovia 4 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia Projesi 4.Etap bünyesinde yer alan 6.653 adet konut ve 175 adet işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

Yeşil GYO 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Yeşil GYO'nun 2016 faaliyet yılı olağan genel kurul Toplantısı sonuçları, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 7 Kasım 2017 tarihinde tescil edildi.

Yeşil GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Yeşil GYO'nun 1 Kasım 2017 tarihinde yaptığı 2016 faaliyet yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi.

Yeşil GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı bugün yapıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2016 faaliyet yılına ilişkin olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Yeşil Mavi Projesi'nde 50 ev için yüzde 25 indirim fırsatı!

Yeşil Mavi projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi. Sur Yapı imzası taşıyan Yeşil Mavi projesinde dairelerin fiyatları yüzde 10 indirimle 437 bin TL'den başlıyor...

Yeşil GYO 2016 olağan genel kurul toplantısı 1 Kasım'da!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2016 yılına ilişkin olağan genel kurul toplantısı 1 Kasım'da Yeşil Plaza'da yapılacak.

Yeşilçam emekçilerine yaşam evi projesi!

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçıları için Yaşam Evi projesi hayata geçiriliyor. Projenin temel atma töreni Ekim ayında gerçekleşecek.

Yeşil Mavi Sur Yapı projesi fiyat!

Toplam 268 daire ve ticari birimlerden oluşan Yeşil Mavi Sur Yapı projesi fiyat listesi 432 bin TL’den başlıyor. Projede anahtar teslimlerin 2019 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

yeşil projesi 2016 Haberi

yeşil projesi 2016

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucusu A. Faruk Göksu tarafından hayata geçirilen Vizyon Atölyesi’nde, 17 Ağustos büyük Marmara depreminin 17. yıl dönümünde İstanbul için çok büyük bir önem taşıyan 5 milyon metrekarelik ‘Yeşil Yol’ projesi tasarlandı.


Kamu, özel ve sivil sektörlerin işbirliği ile kentlerin geleceğini kurgulamak amacıyla kurulan Vizyon Atölyesi, 17 Ağustos Marmara depreminin 17’nci yılında İstanbul’da yapı ve yaşam kalitesi riskinin azaltılması için yeni bir projeye daha imza attı. 3 yıl önce kurulan Vizyon Atölyesi, bugüne kadar tasarım ve sosyal etki temaları çerçevesinde ''81 Kent 81 Vizyon'', ''On Proje Onlarca Etki'' ve ''39 Kent 1 İstanbul'' projelerini hayata geçirdi.


İstanbul’a nefes aldıracak Vizyon Atölyesi’nin son projesi ‘Yeşil Yol’ ise TEM ve E-5 arasındaki 50 km uzunluğunda...