28 / 07 / 2024

yeşil sağlık projesi

yeşil sağlık projesi

Sağlık hizmeti veren binaların çevreye duyarlı hale getirilmesini içeren proje kapsamında aralarında doktor, hemşire ve sağlık memurlarının da bulunduğu 30 kişiye eğitim verilecek...

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

Bozcaada Sağlık Lojmanları 3 milyon TL'ye mal olacak!

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Bozcaada ilçesinde inşa edilen Sağlık Lojmanları’nda incelemerde bulundu. 12 daireden oluşacak lojman binasının 3 milyon liraya mal olacağı açıklandı. 

Şişli Etfal Hastanesi kapanacak mı? İl Sağlık Müdürü açıkladı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Memişoğlu, "Şişli Etfal'i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

yeşil sağlık projesi Haberi

yeşil sağlık projesi

Malatya'da sağlık hizmeti veren binaların çevreye duyarlı hale getirilmesi amacıyla ''Yeşil Sağlık'' projesi başlatıldı. 

     Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA) desteklediği projenin tanıtımı için Malatya Tabip Odası'nda basın toplantısı düzenleyen İl Sağlık Müdürü Nail Umay, projeyle İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastanelerin çevreye duyarlı, çevre dostu binalar haline getirilmesini amaçladıklarını söyledi. 

     Binalardaki makinelerin karbon salınımını ve çevresel kirliliği düşüreceklerini bildiren Umay, bu çerçevede 10 gün boyunca aralarında doktor, hemşire ve sağlık memurlarının da bulunduğu 30 personellerinin eğitim alacağını ifade ederek, ''Eğitimle personellerimiz ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi standardına göre binalarımızın yeniden yapılandırılması çalışmalarını yapacak. Kullanılan bir lamba bile çevreye belli bir zarar veriyor. Kurum olarak proje doğrultusunda çevreye daha az zarar verecek şekilde binalarımızda düzenleme yapacağız. Amacımız gelecek nesillere...