01 / 05 / 2024

yeşil ve çevreci projeler

yeşil ve çevreci projeler

Lüks hizmet verecek projelerde ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için otoparkların içinde elektrikli araçların şarj edilebileceği şarj üniteleri de konuluyor

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Yeşil Gezegen İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Gezegen İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Costın Vırgıl Rusu tarafından kuruldu.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 7 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın da desteğiyle 7 Kasım'daki Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde masaya yatırılacak.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar’da Maarif Jafarov tarafından kuruldu.

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerde teslimlere geçilmesi planlanıyor...

yeşil ve çevreci projeler Haberi

yeşil ve çevreci projeler



Temel uygulama haline gelmeye başlanan yeşil ve çevreci uygulamalar modern projelerede sıçradı. Türkiye'de kullanımı artacak olan elektrikli araçlar için yeni proje üreten çevreci konutlarda elektrikli aracı şarj edebilmek için üniteler konulmaya başlandı. Konut sahipleri ücret ödeyerek alacakalrı bu hizmetler için memnun olacağa benziyor.




Şehrizar Konakları ise ev sahipleri için oldukça geniş otopark yapmaya başladı bile üstelik bu otoparkta elektrikli otomobillerin şarj olması için tasarlanan araç şarj istasyonları da bulunacak. 


Şehrizar Konakları'nda ev sahipleri için beş katlı toplam 600 araçlık bir otoparka yer verilecek ve bir günde toplam 24 aracın şarj edilebileceği iki ayrı şarj ünitesi projenin otoparkında hazır bulunacak. 


180 ile 626 metrekare arasında değişen konutlara sahip olan proje 49 bin 500 metrekarelik arazide hayata geçiriliyor. Ünlü mimarlar Han Tümertekin, Nevzat Sayın,...