03 / 05 / 2024

Yeşilce Sosyal Tesisi ne zaman tamamlanacak

Yeşilce Sosyal Tesisi ne zaman tamamlanacak

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yeşilce Mahallesi’nde yapımına başlanan sosyal tesis inşaatında sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı tamamlanan sosyal tesis, kısa süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Yeşilyaka Su projesinin sosyal tesisi açıldı!

Yeşilyaka Su projesinin geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde yeni sosyal tesisinin açılışı yapıldı. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

KİPTAŞ, Pendik'te hayata geçirdiği projesi Yeşilce Aydos'ta kalan stok dairelerini satışa çıkardı. Satışta olan daireler peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. 

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta teslimler başlıyor!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde teslimler başlıyor. İşte KİPTAŞ Yeşilce Aydos teslim programı...

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Düzce'ye 300 sosyal konut yapılacak!

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için yapılacak olan sosyal konutlara ilişkin bilgiler açıklığa kavuşuyor.  Kimlerin sosyal konut alabileceği netlik kazanırken Düzce'ye de 300 sosyal konut yapılacağı öğrenildi...

Niğde'de 4.2 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Sarıköprü'de yer alan sosyal tesisi 4 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Yeşilce Sosyal Tesisi ne zaman tamamlanacak Haberi

Yeşilce Sosyal Tesisi ne zaman tamamlanacak


Şehitkamil Belediyesi tarafından Yeşilce Mahallesi’nde yapımına başlanan sosyal tesis inşaatında sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı tamamlanan sosyal tesis, kısa süre sonra halkın hizmetine sunulacak.



KISA SÜRE SONRA HİZMETE GEÇİRİLECEK


Şehitkamil Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile kırsal alandaki köyden mahalleye dönüştürülen alanlarda yatırımlarına devam ediyor. Bugüne kadar birçok kırsal mahalleye çok önemli yatırımlar yapan Şehitkamil Belediyesi, Yeşilce Mahallesi’nde sosyal tesis yapımı için çalışma başlattı. Yaklaşık 2 ay önce başlatılan inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kaba inşaatı bitirilen sosyal tesis, kısa süre sonra tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak. Mahalleli, sosyal tesis inşaat çalışması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.



TESİSİMİZ BİTME AŞAMASINA GETİRİLDİ


Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Yeşilce Mahalle Muhtarı Durdu Mehmet Tazeoğlu, inşaat çalışmalarının hızla devam ediyor olmasının memnuniyet...