30 / 04 / 2024

Yeşilev Projesi

Yeşilev Projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi, kentin birçok bölgesinde yaptığı imar ve restorasyon çalışmaları ile Gaziantep’in tarihi zenginliklerini gün yüzüne çıkardı

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

90 dönümlük yeşil alanıyla dikkat çeken Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte 'Bahçeşehir'in en yeşil projesi' olarak lanse edilen Eston Şehir Koru ile ilgili detaylar..

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

TOKİ'den Malatya'ya 541 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt projesi için düğmeye bastı. Projede 541 konut yer alacak.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Yeşilyaka fiyat listesi 2020!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşilyaka'nın fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Yeşilyaka Projesi'nde yer alan dairelerin fiyatları...

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesi kapsamındaki 383 adet konut bugün satışa çıkıyor.

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'de dünya saati etkinliği!

Ankara’nın en yeşil projesi olarak hayata geçen Duru Beytepe’de iklim değişikliğine dikkat çekmek için ışıklar kapanacak.

Suriye’den Türkiye'ye demiryolu projesi!

Suriye’de savaşın bitmesi için atılan adımlar sonuç vermeye başladı. Normalleşme sürecinin başladığı Şam rejiminin demiryolu teklifiyle görülüyor. 

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Yeşilev Projesi Haberi

Yeşilev Projesi

5 milyon metrekare alanda kamulaştırma yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GASKİ tesisleri civarı, 100. Yıl Parkı, Çıksorut, Karagöz, Mithatpaşa mahallelerinde ise kamulaştırma çalışmalarını sürdürüyor. Derekenarı sokağının olduğu meydanda 27 tescilli yapının çatı onarımını da destek veren belediye, birçok tarihi yapıyı da restore ederek turizme kazandırdı.

 “Gaziantep’in altı da üstü de kültür” diyen İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Sezer Cihan, “Bu bağlamda 33 mağarada ve birçok livasta çalışma yaptık. Yıkmaktan yapmaya giden bir yol izledik. Bir dönem kentin tarihini ve kültürünü yıkmaya çalışan çocukları rehabilite ederek hayata kazandırdık. Şimdi o çocuklar rehabilitasyon merkezimizde aldıkları eğitim sonrasında taş ustası olarak restorasyon çalışmalarında görev alıyorlar. Daha önce sokakta yaşayan çocukların yıkmaya çalıştıkları tarihi yapıları rehabiltasyonlarının ardından yine kendileri ile restore ederek yeniden turizme ve...