27 / 04 / 2024

Yeşilyaka fiyat listesi 2020!

Yeşilyaka fiyat listesi 2020!

Firma: Mesa Mesken ile Nurol İnşaat

Proje: Yeşil Yaka

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşilyaka'nın fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Yeşilyaka Projesi'nde yer alan dairelerin fiyatları...



Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat tarafından inşa edilen Yeşilyaka'nın ilk etabında daireler satışa çıkarıldı. Proje Büyükçekmece'de yükseliyor.

Yeşilyaka 2020 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje ile ilgili bilgiler ise şu şekilde: 

Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak 3 adet konut tipi bulunuyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları teslim tarihi ve sosyal olanaklara göre değişiyor. Ek olarak projede yüzde 10'a varan indirimler ve müşteriye özel ödeme imkanları bulunuyor. Proje de satışa sunulan evler için 18 aya varan vade seçenekleri de bulunuyor.

Yeşilyaka fiyat listesi 2020!
Projede satışa sunulan 3+1 ve 4+1 dairelerin fiyatı 6 milyon TL'den;
5+1'lerin fiyatı ise 9 milyon TL'den başlıyor .Proje  dahilinde şu an Yeşilyaka Koru'da 10 daire, YeşilyakaSu'da ise 100 daire satışa çıkarıldı.  

Yeşilyaka lokasyon bilgisi

Şu anda satışa sunulan Yeşilyaka projesi İstanbul Havalimanı, Hadımköy Otoyol Girişi, Bahçeşehir, Florya ve Yeşilköy gibi kilit noktalara ulaşım kolaylığı sağlıyor. Diğer yandan Yeşilyaka, Büyükçekmece Göl Vadisi’nin yanı başında konumlanıyor.

Ferah mimari anlayışıyla inşa edilen projede; zengin sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk ve oyun spor alanları, açık hava sineması gibi birçok sosyal alan mevcut. 

https://www.mesa.com.tr/yesilyaka-koru.aspx


projeye sor



Geri Dön