16 / 05 / 2024

yeşilırmak kıyıları kirlimi

yeşilırmak kıyıları kirlimi

DSİ 73. Şube Müdürü Bolatçı, Yeşilırmak yatağı ve kıyı temizliği çalışmalarının kendi bünyelerinde bulunan iş makinaları tarafından yürütüldüğünü söyledi. Temizleme çalışmaları İstasyon Köprü'den başlayarak Fatih Camii önüne kadar devam edecek...

Kıyıları otellere açan yönetmelik resmen iptal edildi! Kıyı kenarları artık halkın...

Vatandaşların kullanımına açık olması gereken kıyıların kenar çizgilerini ayrıcalıklı olarak turistik tesisler için değiştirilmesine yol açan yönetmelik iptal edildi. 

TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi: Kanunlar değişene kadar evimi kiraya vermem!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerginlikler hız kesmeden devam ederken, TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi kanunlar değişene kadar evini asla kiraya vermeyeceğini kaydetti.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Yeşil GYO 2023 yılının ikinci çeyreğinde 10.9 milyon TL hasılat elde etti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  tarafından 1 Ocak 2023 ile 30 Haziran 2023 faaliyet dönemine ilişkin rakamlar paylaşıldı. Şirket, söz konusu dönemde 10 milyon 860 bin 992 TL hasılat elde etti. İşte ayrıntılar...

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

Milli Emlak o ilde 105 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 09:00'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

yeşilırmak kıyıları kirlimi Haberi

yeşilırmak kıyıları kirlimi


Amasya ortasından geçmekte olan Yeşilırmak’ın suyu ile gelen ve şehir içindeki Yalıboyu Evleri boyunca uzanan toprak yığınlarının temizleme işlemi devam ediyor. 


Devlet Su İşleri 73. Şube Müdürü Erhan Bolatçı, Yeşilırmak yatağı ve kıyı temizliği çalışmalarının kendi bünyelerinde bulunan iş makinaları tarafından yürütüldüğünü söyledi. Her yıl bu tür çalışmaları düzenli olarak sürdürdüklerini belirten Müdür Bolatçı, “Geçtiğimiz yıl yağışlarla beraber erozyona uğrayan toprak Yeşilırmak içerisinde yığılmalara neden olmaktadır. Bu toprak dolgusunun çirkin görüntüleri ve toprak yığınlarını ortadan kaldırıyoruz. Olası bir ırmak yükselmesi sırasında taşkın önleme tedbirlerini de almış oluyoruz.” dedi.


Yeşilırmak temizleme çalışmaları İstasyon Köprü'den başlayarak Fatih Camii önüne kadar devam edileceği...